MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ağbaba’dan Kemal Özalper İlköğretim Okuluna Yeni Bilgisayar Laboratuvarı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın katılımıyla Malatya Kemal Özalper İlköğretim Okulu’nda “Elif Ağbaba Bilgisayar Laboratuvarı”nın açılışını yaptı.

Gönültaş Başkan Ayşe Alpaslan’a Türk Bayrağı Takdim Etti

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Başkanı Sıddık Selçuk, Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürümüz Osman Gönültaş, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler.

Vali Baruş ‘Aşını Ol’ Kampanyasının Ödüllerini Verdi

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğünün koordinasyonunda Malatya’da ödüllü ‘Aşını Ol’ kampanyasının çekilişleri yapılarak ödüller vatandaşlara verildi.

Malatya TSO’dan Dev Proje

Başkan Sadıkoğlu: “Gençlerimiz hem meslek hem iş sahibi olacak”

Güngör Caddesi 9 Metreden 14 Metreye Çıkarıldı

Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde de sorumluluk alanı içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda altyapı ve üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Gazi Ve Yakınlarına Özel Gezi Turu

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen gezi turu ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve yakınları, Battalgazi’de hayata geçirilen yatırımları ve tarihi mekanları gezdi. Dernek üyeleri Gazi ve yakınları, tarih başkenti Battalgazi’ye hayran kaldı.

Bakım Sigortası Kanun Teklifi Tasarı Dosyasını Meclise Sundu

Alzheimer-Demans-Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği Genel Başkanı Sosyal Hizmet Uzmanı Malatyalı hemşehrimiz Hakan Berktaş,  söz verdiği gibi Bakım Sigortası Kanun Teklifi Tasarısı raporunu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban’a iletti.

Başkan Çınar, İlçedeki Büyük Değişimi Meclis Üyelerine Anlattı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2019 ile 2021 yılları arasında Yeşilyurt’ta hayata geçen yatırımlar ve devam eden projeler hakkında Yeşilyurt Belediye Meclis Üyelerine detaylı bir sunum yaptı.

Vatanseverler Derneğinden Başkan Akın’a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Damızlık Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, Tarım Platform Başkanı İhsan Akın’ı Ziyaret Ettiler.

DEVA Partisi’nde Yaprak Dökümü Devam Ediyor

Deva Partisinde geçtiğimiz hafta Battalgazi İlçe Başkanı Göksel Atlı’da İlçe başkanlığından istifa ederken, Şimdiyse Battalgazi İlçe Başkanlığı Kadın Politikaları birim başkanı Tuğba Farımaz, Parti yönetiminden istifa ettiğini açıkladı.

Battalgazi Semt Kütüphanesi Açılış İçin Gün Sayıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Merkez Beydağı Mahallesinde yapımı devam eden ve 7’den 70’e her yaştan insanın faydalanabileceği ‘Battalgazi Semt Kütüphanesi’ açılış için gün sayıyor.

Başkan Gürkan Milli Eğitim Bakanı Özer’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Malatya’ya Okul Müjdeleri.

Başkan Çınar, Yakınca Spor Adası İçerisindeki Spor Yatırımlarını İnceledi

“Yakınca, Spor Ve Yaşam Alanlarımızla Daha Modern Bir Kimliğe Kavuşacak”

Toplam 18562 haber.