Gönültaş Başkan Ayşe Alpaslan'a Türk Bayrağı Takdim Etti

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Başkanı Sıddık Selçuk, Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürümüz Osman Gönültaş, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Başkanı Sıddık Selçuk, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinin çalışmalarını yakinen takip ediyorum ve takdir ediyorum dedi. Başkan Selçuk, Malatya’mızda böyle güzel derneklerin çalışmaları bizleri sevindiriyor. Yeter ki güzel işler yapsınlar bizlerde destek olalım. STK’larımız bizim için çok önem taşıyor. Hele birde böyle güzel çalışmaları görünce çok mutlu oluyoruz. Başkan Sıddık Selçuk, Kısa bir süre içinde kurulan bir dernek, 30 çocuğu sünnet ederek ve ardından bu sünnet olan çocukların sünnet düğününü yapması ayrı bir güzellik katmıştır, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum, başarıların devamını diliyorum dedi.

Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürümüz Osman Gönültaş, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Ederek Çalışmalarında Başarılar Diledi. Gönültaş, Malatya’mızda bu tür çalışmaları görünce gerçekten bizleri sevindiriyor. Kısa bir süre içinde kurulan bir derneğin 30 çocuğu sünnet etmesi ve ardından sünnet düğünlerini yapması büyük bir başarıdır. Bizlerde bir Malatyalı olarak bugün Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Ederek, Başta Dernek Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına, çalışmalarından başarılar diliyoruz ve Allah yardımcıları olsun inşallah.

 Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimize ziyarette bulunan Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Başkanı Sıddık Selçuk, Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürümüz Osman Gönültaş, Abilerime şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Ayşe Alpaslan, Dernek çalışmaları hakkında bazı bilgiler verdi. Başkan Alpaslan, Biz derneğimizi kurarken ben demedik, biz dedik. Arkadaşlarımızla bu yola çıktık. Bizim hedefimiz (5) Beş yılda 44 projemizi hedef koyarak yolumuza devam ediyoruz. Beş yıl içinde projelerimizi sırasıyla hayata geçirmek için çalışmalarımız devam edecektir. Allah nasip ederse yakında ikinci projemizi hayata geçireceğiz. Bizler bu projelerimizi yaparken, Yönetim kurulu ile görüşüp, istişareler yaparak karar veriyoruz.  Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürümüz Osman Gönültaş tarafından bizlere Türk Bayrağını takdim etmişlerdir ve Allah kendilerinden razı olsun. Bizim güçlü bir yönetimimiz var hep birlikte ortak kararlar veriyoruz. Bu gün derneğimizi ziyaret eden Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Başkanı Sıddık Selçuk, Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürümüz Osman Gönültaş’a şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN