MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan, Malatya’ya Hizmet İçin 7 Gün 24 Saat Yoğun Bir Çalışma İçindeyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı bazı Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Ülkü Ocakları Malatya İl Teşkilatı Tam Kadro Ankara'da

Ülkü Ocakları Malatya İl Teşkilatı, Ankara'da yapılan "Türk Gençliği Büyük Kurultayı"na tam kadro katılım sağladı.

Başkan Genç, Gençleri Bir Araya Getirmeyi Başardık

Başkan Genç, Derneğimiz 27.08.2021 tarihinde kuruldu. Derneğimizin amacı gençlerimizle beraber sosyal, kültürel ve farkındalık etkinlikleriyle bir araya getirmek.

Vatanseverler Derneğinden Malatya Alperen Ocaklarına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcık’a İade Ziyaretinde Bulundular.

Battalgazi’deki Üreticilere Sertifikalı Arpa Tohumu Dağıtıldı

Yerli tohumu yaşatmak, geleceğe aktarmak ve gelecek nesilleri de sağlıklı gıdaya ulaştırmak için büyük özveri örneği ortaya koyan Battalgazi Belediyesi, paydaşlarıyla birlikte hayata geçirdiği  “Battalgazi’de yarınlar için verimli tohumların toprakla buluşması” projesi kapsamında, Karakaş Çiftliği ve Karatepe mahallesindeki üreticilere sertifikalı arpa tohumu dağıtımı gerçekleştirildi.

Başkan Yıldırım, İtfaiye Personeli Özlük Hakları İçin Mahkemeye Başvurdu

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım: “Sorun bitmiyor, çözüm getirilmiyor”

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ekim Ayı 2.Oturum Toplantısını Yaptı

Ekim Ayı Olağan Toplantısı 2.Oturumunu gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, komisyon raporları ve teklifleri tek tek görüşüp karara bağladı.

Yeni Baskilliler Derneği’nden Malatya TSO’ya Ziyaret

Yeni Baskilliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Naci Yağır, derneğin yönetim kurulu üyeleri Mehmet Alpaslan, Levent Ergül, Mehmet Gazi Karakış ve Faruk Titiz ile birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Malatya Heyetinden Bakanlıklara Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve ilçe belediye başkanlarından oluşan Malatya heyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Başkan Uçkan, Malatya’yı Cazibe Merkezi Haline Getireceğiz

Gelecek Partisi Malatya il Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, “Malatyalılar AK Parti’ye Uzun süreli tek başına iktidara destek vermiş ve her seçimde desteğiyle ilk 3 ‘e girmiş bir kent olan..

Geleceğin Bilim Adamları Yeşilyurt Bilim Şenliğinde Buluştu

“Genç Beyinlerin Buluşları Ve İcatları, Gelecek Adına Umut Verici”

Milletvekili Fendoğlu'ndan Karaciğer Nakil Enstitüsü'ne Övgüler

MHP MYK üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, dünyada karaciğer nakilleri ile adından söz ettiren Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Enstitüsü’nü ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Nakil merkezimiz sağlık alanında dünyada bizi başarıyla temsil ediyor” dedi.

Battalgazi’deki Parklarda Revize Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi’deki parklarda yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Battalgazi Belediyesi, vatandaşların keyifli ve huzurlu vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam alanlarından olan Çatyol ve İskender Mahallesi’ndeki 2 adet parkta revize çalışması başlattı.

Toplam 18562 haber.