Vatanseverler Derneğinden Malatya Alperen Ocaklarına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcık'a İade Ziyaretinde Bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler bugün Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcık başkanımızı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bazı bilgiler verdi. Başkan Ayşe Alpaslan, Derneğimizin açılışından ve yine derneğimiz tarafından yaptıklarımız çalışmalarımızda yanımızda olan Yalçın Arıcık Başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Alpaslan, Bizlerde bugün iade ziyaretinde bulunduk ve Başkan Yalçın Arıcık, yönetim kurulu arkadaşlarının misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcık Derneğimizi ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, yönetim kurulu üyelerine şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz diyorum dedi. Başkan Arıcık, Bizler Malatya Alperen Ocakları olarak Malatya’mızda bulunan STK’larımız bizlere ne zaman ihtiyaçları olduğunda her zaman yanlarında olduğumuzu da burada belirtmek isteriz. Bizler Ülkemizi ve Malatya’mızı seviyoruz. Yeter ki hep birlikte güzel işler yapalım. Birlikte güç doğar. Bizler Ülke olarak birlik içinde olduğumuzda daha güçlü ve daha iyi oluyoruz dedi. Alperen Ocakları Başkanı Arıcık, Bu gün Ocağımızı ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN