MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vatanseverler Derneğinden Malatya Tabipler Odasına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinden Malatya Tabipler Derneğine Ziyaret. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Malatya Tabipler Derneğini ziyaret eden Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Birlik ve beraberlik mesajları verdi ve sağlık çalışanı kardeşlerimizin bayramlarını tebrik ediyorum dedi.

Başkan Dağ’dan Berat Kandili Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Berat Kandili Nedeniyle Bir Masaj Yayınladı.

Çınar, Berat Kandili Kurtuluş, Bağışlanma ve Arınmadır

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Berat Kandili kurtuluş, bağışlanma ve arınma gecesidir. Berat Kandili, bizlere tefekkür etme, kendimizi sorgulama, dargınlıkları, küslükleri giderme ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar.” diye konuştu.

Yine Yeniden Dünya Şampiyonuyuz

Dünya Bilardo Federasyon’un faaliyet programında yer alan Bilardo Milli Takımlar Dünya Şampiyonası 10/ 13 Mart tarihleri arasında Almanya’nın Viersen şehrinde yapıldı.

KİCK Boksçuların Hedefi Şampiyon Olmak

Türkiye Kick Boks Federasyon’un, faaliyet programında yer alan 12 /13 tarihleri arasında yer alan   Minikler, Yıldızlar, Gençler  Point Fighting  müsabakası  Çanakkale’nin Kurtuluşu, İzmir’in Fethi ve İstiklal Marşımızın Kabulü adına düzenlenen İzmir İl Şampiyonası  Buca Afetevleri Spor  Salonunda yapıldı. Şampiyonaya İzmir, Aydın, Denizli, olmak üzere 150 sporcu  ve aileleri salonda hazır bulundular.

Başkan Hakan Yılmaz, 20 Yılda Sağlık Sektörü Çöktü

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz,  20 Yılda AKP'nin Yaptığı Tek Devrim Müteahhitleri Büyütmek Oldu.

Gazilerimize Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Verildi

Vali Aydın Baruş tarafından iki gazimize Devlet Övünç Madalyası ve Beratı takdim edildi.

Başkan Güder’den Berat Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan-ı Şerifin habercisi olan 'Berat Kandili' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı. Başkan Güder, her yıl gelişiyle pek çok güzelliğin yaşandığı rahmet, af, arınma, mağfiret ve kurtuluş vesilesi Berat gecesine kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Başkan Gürkan’dan Berat Kandili Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Dağ, Yeniden Güven Tazeledi

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda Mevcut Başkan Zeki Dağ, Yeniden seçilerek güven tazeleyerek başkan seçildi. Anadolu Basın Birliği Kongresi dernek binasında yapıldı. Yapılan kongreye tek liste halinde gidildi.

Çalık, 20 Yılda Sağlıkta Devrim Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “20 yılda sağlık alanında büyük devrimlerin yapıldığını kaydederek, sağlıktaki devrimin en önemli mihenk taşının doktorlar ve sağlık çalışanları olduğunu söyledi.

Çınar, Yeşilyurt’u Birliktelik Ve Dayanışma Ruhuyla Büyütüyoruz

Başkan Çınar, Ak Parti Ve MHP İlçe Yönetimi Ve Meclis Üyeleriyle İstişare Toplantısı Yaptı.

Malatya Tabip Odasından Kınama

Malatya Tabipler Odasından Sert Tepki, Bizler Ülkemiz için hep birlik beraberlik içinde olduk, Bugünde olmaya devam edeceğiz.

Yeşilyurt Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri İlçenin Dört Bir Tarafında Yine İşbaşında!

Meteorolojinden alınan bilgiler doğrultusunda Yeşilyurt’un muhtelif bölgelerinde hazır kıta bekleyen Yeşilyurt Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, pazar akşamı başlayan kar yağışıyla birlikte kar temizleme, yol açma ve tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi.

Uluslararası Yeşilyurt Futbol Turnuvası Başladı

Malatya’da eğitim hayatını sürdüren yabancı öğrencilerin katılımıyla 9 farklı ülkeden 14 takımın katıldığı 'Uluslararası Yeşilyurt Futbol Turnuvası’ başladı. Turnuvanın açılışında konuşan Başkan Çınar, birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamına katkı sunan uluslararası bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Sadıkoğlu’ndan Reel Fiyat Farkı Ve Tasfiye Hakkı Talebi

Kamuya iş yapan müteahhitlerin ciddi bir kriz yaşadığını ifade eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Reel fiyat farkı ve tasfiye hakkı” talebini yineledi.

Toplam 18562 haber.