Başkan Dağ'dan Berat Kandili Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Berat Kandili Nedeniyle Bir Masaj Yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Berat Kandili Nedeniyle Bir Masaj Yayınladı. Başkan Zeki Dağ’ın Mesajı Şöyle:

Berat Kandilinin tefekkür, tezekkür ve yenilenme olduğunu ifade eden Başkan Dağ, “Allah’ın rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği Ramazan ayının müjdecisi mübarek Berat Kandili’ne erişmiş olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize Beratına, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.

Başkan Dağ, Bu mübarek gecelerin ülkemizde kardeşlik ve hoşgörü ortamının gelişmesine, güçlenmesine vesile olması en büyük temennimizdir. Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden Berat Kandili’ni vesile bilerek, kırgınlıklara son vererek insanların mutluluğu, selameti ve huzuru için dua etmeliyiz.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Berat Kandili nedeniyle bir masaj yayınladı. Başkan Zeki Dağ, bu duygu ve düşüncelerle, başta Malatyalı hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Berat Kandil’ini tebrik ediyor, Malatya’mıza, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN