KİCK Boksçuların Hedefi Şampiyon Olmak

Türkiye Kick Boks Federasyon'un, faaliyet programında yer alan 12 /13 tarihleri arasında yer alan   Minikler, Yıldızlar, Gençler  Point Fighting  müsabakası  Çanakkale'nin Kurtuluşu, İzmir'in Fethi ve İstiklal Marşımızın Kabulü adına düzenlenen İzmir İl Şampiyonası  Buca Afetevleri Spor  Salonunda yapıldı. Şampiyonaya İzmir, Aydın, Denizli, olmak üzere 150 sporcu  ve aileleri salonda hazır bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Kick Boks Federasyon’un, faaliyet programında yer alan 12 /13 tarihleri arasında yer alan   Minikler, Yıldızlar, Gençler  Point Fighting  müsabakası  Çanakkale’nin Kurtuluşu, İzmir’in Fethi ve İstiklal Marşımızın Kabulü adına düzenlenen İzmir İl Şampiyonası  Buca Afetevleri Spor  Salonunda yapıldı. Şampiyonaya İzmir, Aydın, Denizli, olmak üzere 150 sporcu  ve aileleri salonda hazır bulundular.

 İki gün süren Kick Boks Şampiyonası yoğun tempo içinde devam etti. Bu yoğun temponun içinde sporcular hayalini kurduğu hedeflerine kavuşmak için tatamide ter döktüler. Bu güzel organizasyonda sahne olan sporcuların verdiği mücadele takdire şayandı. Sporcuların bütün yıl boyunca yeterli ve istikrarlı şekilde hazırlandığı ve hedeflerine ulaşmak için tüm hünerlerini sergileyerek izleyicilere heyecanlı ve adrenalini yüksek dakikalar yaşattılar. Müsabaka sonunda başarılı olan sporculara günün anlam ve önemini temsil eden madalyaları  verildi. Madalyaları İzmir Gençlik Spor İl Müdürü Murat Eskici, İzmir Kick Boks İl Temsilcisi İsam Akgül,  Kick Boks MHK. Komite Başkanı Ahmet Tül, tarafından sunulmuştur. Anlam ve önemi bizim için değerli olan günde hem anmak, taçlandırmak için katılan geleceğimiz olan tüm sporcularımıza teşekkür eder başarılarının daim olmasını dilerim. Yine başka maçlarda buluşmak üzere.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN