MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Bahar Ve Yaz Temizliği Başladı

Şeçkin İnsanların Yaşadığı Şehrimizde Seçkin Hizmetlerimize Devam Edeceğiz.

Başkan Alpaslan'dan Malatya Ticaret Borsası Başkanı Özcan’a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ile Birlikte Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ı ziyaret etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Malatya’mızın geçim kaynağı olan ve yine ekonomisine büyü katkı sağlayan kaysımızın değişik bölgelerde yanması bizleri derinden üzmüştür. Dedi.

Meteoroloji Uyardı, Kayısıyı Don Vurdu

Meteoroloji tarafından 12-17 Nisan arasında Kayısı Üreticilerine yapılan zirai Don uyarısı sonrası Malatya'da birçok bölgede don etkili oldu.

Battalgazi Belediyesi’nden Umre Ödüllü Kur’an-I Kerim Okuma Yarışması

Kur’an-ı Kerim okumaya teşvik etmek, özendirmek ve Kur’an-ı Kerim’in emirlerini anlatmak amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından ödülü Umre, Kudüs ve Ayasofya ziyareti olan “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” Yarışması düzenlenecek.

Akın, Çok Çalışmalıyız, Daha Fazla Üretmeliyiz Üretene Sahip Çıkmalıyız

Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ev sahipliğinde birlik binasında İftar Programı yapıldı.

Başkan Alpaslan, Başkan Kaya’nın Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ile Birlikte MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’yı Ziyaret ettiler. Başkan Ayşe Alpaslan, Başkan Kaya’nın çalışmalarını takdir ediyoruz dedi.

Ağbaba;  Ekonomik Felakete Tabii Felaket Eklendi

Ağbaba TBMM’de zirai don felaketini konuştu; “Malatya yine kara bir güne uyandı.Hem kayısı meyvesi hem de üreticilerin bir yıllık emekleri yandı.”

1. Arslantepe Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nın Protokolü Battalgazi’de İmzalandı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Başkanı Gülkız Tulay ve Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan 1. Arslantepe Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nın işbirliği protokolü imzalandı.

Yeşilyurt Belediyesi, Yeni Yaşam Alanlarıyla Mahallelerin Prestijini Artırıyor

“Çilesiz Aksa Caminin Yan Tarafına Sosyal, Kültürel Ve Sanatsal Mekânlar İnşa Edeceğiz”

Milletvekili Fendoğlu, Kaysıya Don Vurmasını Meclise Taşıdı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Malatya’da Meydana Gelen Don Olayı Sonucu Zarar Gören Kayısı Üreticilerinin Sıkıntılarını TBMM’de Dile Getirdi.

Başkan Sadıkoğlu, Bir An Önce Destek Verilmesini Talep Ediyoruz

Yoğun kar yağışı sonucu çatısı çöken gıda deposunda başlayan tadilat çalışmaları hakkında bilgi almak için firma sahibi Celil Eren’i ziyaret eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Şuana kadar firmalarımıza afet kapsamında herhangi bir destek olunmaması üyelerimiz adına bizleri üzüyor. Bir an önce ilgili kurum ve kuruluşların destek vermesini talep ediyoruz” dedi.

Mart Ayında Malatya Havalimanı’nda 46.709 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Gürkan, Her Zaman Esnafımızın Yanında Olduk

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin’i makamında kabul ederek bir süre görüştü. Başkan Gürkan, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafların yanında olduklarını ifade etti.

Birikmiş Elektrik Borçlarına Faiz Affı Geliyor

Elâzığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), tüketicilerin 2021 yılına kadar olan dönemdeki elektrik borcuna ait faizin silineceğini duyurdu.

Başkan Güder, Battalgazi’deki Muhtarları İftarda Ağırladı

“Ramazan’ın bereketi hep birlikte yaşanır” diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan’ın on birinci gününde iftar sofrasında ilçede görev yapan muhtarları ağırladı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Çalışmaları

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşlarımızı genel güvenlik ve asayiş konularında bilgilendirmeye devam ediyor.

Toplam 18539 haber.