Başkan Alpaslan'dan Malatya Ticaret Borsası Başkanı Özcan'a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ile Birlikte Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan'ı ziyaret etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Malatya'mızın geçim kaynağı olan ve yine ekonomisine büyü katkı sağlayan kaysımızın değişik bölgelerde yanması bizleri derinden üzmüştür. Dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ile Birlikte Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ı ziyaret etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Malatya’mızın geçim kaynağı olan ve yine ekonomisine büyü katkı sağlayan kaysımızın değişik bölgelerde yanması bizleri derinden üzmüştür. Dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’la Birlikte Malatya Ticaret Borsası Başkanı Sayın Ramazan Özcan’ı ziyaret etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Malatyalı çiftçilerimizin geçim kaynağı olan kaysımız ne yazık ki bu gece bazı bölgelerde don nedeniyle yanmıştır ve bizleri derinden üzmüştür. Başta Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Ramazan Özcan olmak üzere tüm kaysı çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 Vatanseverler Dernek Başkanı Ayşe Alpaslan, Malatya’mızın can damarı olan kaysımızın bu gece yanması gerçekten bizleri derinden üzmüştür. İnşallah devletimiz kaysı çiftçilerimize gereken desteği verecektir. Başkan Alpaslan, Derneğimiz tarafından düzenlenen iftar programı nedeniyle Sayın Başkanımız Ramazan Özcan Beyefendiyi davet etmek için burada bulunmaktayız. Alpaslan, Bu vesileyle Tüm İslam Âleminin Ramazanı Şerifleri Mübarek Olsun dedi.

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’la Birlikte bizleri ziyaret etmişlerdir. Başkan Özcan, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Ticaret Borsası Başkan Ramazan Özcan, Malatya’mızın can damarı olan kaysımızın bazı bölgelerde yanması kaysı çiftçimizi ve bizleri derinden üzmüştür. Başkan Ramazan Özcan, Bizler gece itibariyle sahalarda gezdik ve ne yazık ki tahminen YÜZDE ALTMIŞ civarında kaysının yandığını gördük ve gerçekten çok üzüldük. YÜZDE ALTMIŞLARDA kaysının yanması büyük bir rakamdır.

Yetkili mercilerin yapacağı incelemelerden sonra Kesin zararın ne kadar olduğu ortaya çıkacaktır ve hep birlikte göreceğiz. Başkan Özcan, Fazla söylenecek bir şey yoktur, bekleyip göreceğiz. Özcan, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Tarafından düzenlenecek iftar programının hayırlı olması dileklerinde bulundu. Bu vesileyle Kaysı çiticilerimize geçmiş olsun, Tüm İslam Aleminin Ramazanı Şerifleri Mübarek Olsun dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN