Başkan Alpaslan, Başkan Kaya'nın Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ile Birlikte MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya'yı Ziyaret ettiler. Başkan Ayşe Alpaslan, Başkan Kaya'nın çalışmalarını takdir ediyoruz dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler Derneği olarak, Zeki Dağ Başkanımızla birlikte MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Derneğimizin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdik. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizim güçlü bir yönetim kurulumuz var, dernek çalışmalarımızın yapılması noktada hep birlikte karar vermekteyiz. Bizde birlik ve beraberlik vardır dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden MHP Yeşilyurt İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Ali Kaya Başkanıma şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Başkan Alpaslan, Bizler Sayın Başkanımız Kaya’nın çalışmalarını takdir ediyoruz ve destekliyoruz. Alpaslan, Cumartesi günü Vatanseverler Derneği Olarak bir iftar programımız olacak ve bu vesileyle sayın Başkanımız Mehmet Ali Kaya beyefendiyi davet ettik, Bu vesileyle Tüm İslam Alemin Ramazanı Şerifleri Mübarek Olsun dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Bizleri ziyarete gelen Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’a teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Kaya, Bizler STK’larımıza önem veriyoruz ve her zaman istişarelerde yanlarında olacağımızı buradan bildirerek her daimde kapımız açıktır ve açık olacaktır. Ülkemizin ve Malatya’mızın birliği için hep birlik içinde olmalıyız. Bu güzel Ülkemize hep birlikte sahip çıkmalıyız.  Yeter ki STK’larımız, Ülkemiz ve Malatya’mız için güzel işler yapsınlar. Bizler her zaman yanlarında olacağız dedi. Bizler Ülke olarak birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz ve daha güzel oluyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Başkanımızla birlikte partimizi ziyaret etmişlerdir ve bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Başkan Kaya, Dernek çalışmalarınızı takip ediyorum ve sizlere başarılar diliyorum, Dernek tarafından düzenlendiğiniz iftar programınız hayırlı olsun ve bu vesileyle Tüm İslam Âleminin Ramazanı Şerifleri Mübarek Olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN