MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Girişim Gurubu’nun Geleneksel İftar Buluşmaları Gerçekleştirildi

Malatya Girişim Gurubu tarafından Pandemi nedeniyle ara verilen iftar buluşmaları, bu yıl yoğun katılımla gerçekleşti.

Kur’an-I Kerim Okuma Yarışmasının Ön Elemesi Tamamlandı

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” Yarışmasının ön elemesi tamamlandı. Ödülü Umre, Kudüs ve Ayasofya ziyareti olan yarışmanın finali ise 26 Nisan Salı Günü Battalgazi Belediyesi’nde yapılacak.

Başkan Akın’dan Birlik ve Beraberlik Mesajları

Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın, Birlik Binasında İftar Programında Tarım Platformu Kadın Girişimciler Gurubu Ve Kadın Yetiştiriciler İle İftar Programında Bir Araya Geldi.

Başkan Gürkan, Ölüm Yolu Huzur Yoluna Dönüşüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Konak Bahçebaşı Mahallesi girişinde köprü genişletme çalışmaları ile kavşak ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler alarak açıklamalarda bulundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Düzenlenen Etkinliklerle Kutlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından İnderesi Tabiat Parkında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara yönelik birçok etkinliğin düzenlendiği ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’ programı düzenlendi.

Bayanlarımızın Örnek Davranışını Takdirle Karşılıyoruz

Bostanbaşı Kültür Ve Sanat Merkezi Kursiyerleri İle Mahalle Sakinleri Yetim Ve Öksüz Çocuklar İçin İftar Sofrası Kurdu.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Tarafından 23 Nisan Program Düzenlendi

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı tarafından Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkında çocuklara yönelik etkinlikler düzenlendi.

Yıldırım, TECDE Parkına Harcanacak 161 Milyon TL'yi Kayısısı Yanan Çiftçiye Verseydiniz

TECDE Parkına Harcanacak 161 Milyon TL Kayısısı Yanan Çiftçiye Verilse Daha İyi Olurdu! Parkın Zamanı Şimdi Değil!

Vali Baruş, Koltuğunu Küçük Vali Baştürk’e Devretti

Vali Aydın Baruş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Yeşilyurt İlçesi Suluköy Kahramanlar İlkokulu 4’inci sınıf öğrencisi Sude Baştürk’e teslim etti.

Şehit Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde yer alan Mare Soran'da teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit düşen 34 yaşındaki Malatyalı Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs için Şehir Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi.

İyi Parti Battalgazi İlçeden Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı' 23 Nisan çocuk Bayramında çocukların yüzü gülsün diye hediye paketlerimizi Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ulaştırdık' dedi.

Başkan Sadıkoğlu, Malatya Afet Bölgesi İlan Edilmeli

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, kayısıda meydana gelen zirai don nedeniyle Malatya’nın “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan edilmesi gerektiğini belirtti.

MOTAŞ, Batıyormu?

MOTAŞ’ın Hizmet İş Sendikası Üyesi olan işçileri ile MOTAŞ karşı karşıya geldi. İddiaya göre yeni maaşlarının 6 bin 570 TL olmasını bekleyen işçiler, maaş zamlarının eski asgari ücrete göre belirlenmesine tepki gösterdiler.

Yılmaz,  Maden ve Ceviz ilçeye daha çok getiri sağlayacak

İYİ Parti Hekimhan’ı gezdi..

Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneğinden Geleneksel İftar Yemeği

Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 1. Geleneksel iftar yemeği programına Malatya'daki Bingöllü Hemşerileri, Sivil Toplum Temsilcileri, Bürokrat ve seçkin davetli topluluğuyla katıldı.

Toplam 18539 haber.