MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Abdulvahap Karaman, Uluslararası Hemşireler Günü Mesajı

Kesintisiz sağlık hizmetleri içerisinde çok önemli bir rolü olan hemşirelik mesleği temelinde insan sevgisi şefkat bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir.

Engelli Bireylerimiz ve Aileleriyle Bir Araya Geldik

Engelliler Haftası Faaliyetleri Kapsamında Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Malatya İl Yönetimi ile Birlikte Düzenlediğimiz Etkinlikte Engelli Bireylerimizle ve Aileleriyle Bir Araya Geldik.

Köklü Tarihimize Değer Katan Özel Eserler Kazandırdık

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Tarihi Yeşilyurt Konaklarını İnceledi.

Hemşehrilerimize Modern Ve Kaliteli Bir Binada Hizmet Vereceğiz

Çınar, Yapımı Tüm Hızıyla Devam Eden Yeni Belediye Hizmet Binasını İnceledi.

15. Gap Oscarı Ödül Töreni Malatya’da Yoğun Katılımlı Törenle Yapıldı

Başkan Gürkan, ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ Ödülüne Layık Görüldü...

İzmir’de 8 Top Pool Bilardo Heyecanı

Türkiye Bilardo Federasyon’un, faaliyet programında yer alan  8 Top Pool Bilardo İl  Şampiyonası seçmesi  12 ,13 ,14 Mayıs 2022 tarihleri arasında   İzmir  Bornova Stadium Bilardo Salonunda  yapıldı. Turnuvalar 8 Top Pool Disiplinine göre gerçekleşti.

Başkan Kiraz,  İktidarın Politikaları Çiftçiyi Ve Besiciyi Üretimden Uzaklaştırıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı...

İyi Parti Battalgazi İlçe Teşkilatından Örnek Davranış

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından Kızılay'ın ' Bir Damla Kan Bir Hayat' adlı kan bağışına teşkilat olarak katılım sağlayıp kan bağışında bulundular.

Battalgazi’deki Demirci Sokak Sıcak Asfalta Kavuştu

Battalgazi’nin dört bir yanında ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri çalışmalarla Meydanbaşı Mahallesi’ndeki Demirci Sokağı ilk kez sıcak asfalt ile buluşturdu.

Başkan Güder, 40 Yılı Aşkın Sorunu Çözüme Kavuşturdu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in gayretleri sonucunda Eskimalatya ve Hatunsuyu mahallesindeki tren hatları alt geçidinde startı verilen tüp geçit çalışmaları devam ediyor.

Emniyet Müdürü Urhal'dan Başkan Gürkan'a Teşekkür

Malatya'dan Samsun İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandıktan sonra Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Fahri Hemşerilik Beratına layık görülen İl Emniyet Müdürü Doktor Ömer Urhal, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür.

Başkan Uçkan Konut Krizi Böyle Çözülmez

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan konutlardaki artışa dikkat çekerek ' topluma çok büyük bir kötülük yapıyorlar' dedi.

TİNGADER’den İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Üstüner’e Ziyaret

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) yönetimi, İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Suna Üstüner’i ziyaret etti.

Başkan Berk Hep Birlikte Zorlu Bir Süreçten Geçiyoruz

Saadet Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Hüseyin Berk yapmış olduğu basın açıklaması ile Ak Parti iktidarını eleştirerek iktidara uyarılarda bulundu.

Battalgazi Belediyesi’nden Farkındalık Yaratan Etkinlik

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye’de sayılı merkezler arasına girmeyi başaran ve bölgede tek olma özelliği taşıyan Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen “Sağlık İçin Hareket Et” programına katıldı.

Toplam 18534 haber.