Engelli Bireylerimiz ve Aileleriyle Bir Araya Geldik

Engelliler Haftası Faaliyetleri Kapsamında Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Malatya İl Yönetimi ile Birlikte Düzenlediğimiz Etkinlikte Engelli Bireylerimizle ve Aileleriyle Bir Araya Geldik.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası faaliyetlerimiz kapsamında Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Malatya İl Yönetimimiz ile birlikte düzenlediğimiz etkinliğimiz Sümer Park'ta gerçekleştirildi. Etkinliğimize Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Malatya İl Başkanı Sayın Aysun AVCU ve yönetim kadrosu, Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Sayın Yalçın Arıcak ile birlikte Büyük Birlik Partisi Malatya Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Sayın Yüksel DUMAN, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Genel Sekreterimiz Sayın Ahmet TOKAY, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan YardımcımızSayın Hüseyin POLAT, Büyük Birlik Partisi Malatya Propaganda, Tanıtım ve Basın İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Sayın Erkan ŞEN ve kıymetli İl Yönetim Kurulu üyelerimiz katıldı.

Yapılan söyleşi sırasında Engelli Bireylerimiz ve ailelerinin yaşadığı sorunlar ile ilgili taleplerini dinleyip olası sonuçlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk.

Etkinliğimize katılım sağlayan Kadın Kolları Malatya İl Yönetimimiz ve Alperen Ocakları Malatya İl Yönetimimize teşekkür eder, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası vesilesiyle yapılan çalışmaların toplumumuzdaki tüm Engelli Bireylerimizin sorunlarına ışık tutmasını temenni ederiz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN