İzmir'de 8 Top Pool Bilardo Heyecanı

Türkiye Bilardo Federasyon'un, faaliyet programında yer alan  8 Top Pool Bilardo İl  Şampiyonası seçmesi  12 ,13 ,14 Mayıs 2022 tarihleri arasında   İzmir  Bornova Stadium Bilardo Salonunda  yapıldı. Turnuvalar 8 Top Pool Disiplinine göre gerçekleşti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Halk arasında American diye bilinen, Bilardo camiasında Cepli Bilardo diye adlandırılan 8 Top Pool İzmir İl Şampiyonasına 14 sporcu katıldı. İzmir Bilardo İl Temsilcisi ve İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen ve İzmir’de, ilk defa düzenlenen turnuvaya bilardo tutkunları bir araya gelerek renkli görüntülere sahne olup ilk heyecanı sporcularla birlikte yaşadılar.

14 Sporcu İl Şampiyonluğunu kazanmak için ter döktüler. Pool sporcuları hafızalardan silinmeyecek vuruşlar ile bilardo severlere heyecanlı dakikalar yaşattılar. Başa baş giden turnuvanın sonucunda İl Şampiyonluğunda 1.Samet Değirmenci, 2.Harun Alsancak,3.Volkan Göksu ve Tarık Yavuz kazandılar. Maçın sonunda İzmir Bilardo Hakem Komite Başkanı Ramazan Nazlı, konuşma yaparak madalyalarını vermek üzere Türkiye Bilardo Federasyon’u Başhakem Selçuk Atmaca’yı, davet ederek kupalarını vermesini istedi. İzmir Bornova Stadium bilardo Salonunda muhteşem final müsabakası ile sona erdi ve yine heyecanla başlayan mutlu sonla bitecek başka turnuvalarda buluşmak dileğimle.

  Haber: Ferah Uslu/İzmir

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN