Başkan Abdulvahap Karaman, Uluslararası Hemşireler Günü Mesajı

Kesintisiz sağlık hizmetleri içerisinde çok önemli bir rolü olan hemşirelik mesleği temelinde insan sevgisi şefkat bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Kesintisiz sağlık hizmetleri içerisinde çok önemli bir rolü olan hemşirelik mesleği temelinde insan sevgisi şefkat bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir. Tıp biliminin ilerlemesi ile önemli mesleki aşamalar kaydederek günümüze gelen hemşirelik mesleği sağlık sisteminin de vazgeçilemez bir unsuru haline gelmiştir.

Günümüzde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ve diğer sağlık hizmetlerinde mesai mefhumu gözetmeksizin görevini fedakârca yerine getiren hemşirelerimiz, bireyler, aileler ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve hastalık halinde iyileştirilmesi hizmeti veren sağlık ekibinin en önemli öğelerinden biridir.

Bu duygu, düşünce ve temennilerle büyük bir adanmışlıkla, sonsuz sabır ve itina ile mesleklerini icra eden, tüm hemşirelerimizin Uluslararası Hemşireler Gününü kutlar, sevgi, saygı ve minnetlerimi sunarım.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN