MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Battalgazi Belediyesi’nden Çocuklara Özel Yaz Spor Okulu

Battalgazi Belediyesi tarafından 7-15 yaş grubu çocukların kültürel açıdan daha donanımlı hale gelmeleri, spor yapmaları ve sosyal aktivitelere katılarak yaz ayını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla 25 Haziran tarihinde Sosyal Yaşam Merkezi’nde kapılarını aralayacak olan Yaz Spor Okulları’nda kayıt süreci devam ediyor.

Motosiklet ve Sürücülerine Yönelik Denetim

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Asayiş birimleri tarafından motosiklet ve sürücülerine yönelik denetim yapıldı.

Ahmet Kaval, Akaryakıt Fiyatlarına Düzenleme Yapılmalı

Akaryakıt fiyatlarında meydana gelen dengesiz yükseliş, başta vatandaşları olmak üzere birçok sektörü tedirgin etmeye başladı. AKKA Petrol yetkilisi iş insanı Ahmet Kaval, yaptığı açıklamada akaryakıt fiyatlarında düzenleme yapılması herkes açısından çok olumlu olacağını belirtti.

Çalık, 20 Yıldır Önemli Yatırım Ve Kazanımları Milletimizle Buluşturduk

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlet anlayışını inşa etmek için 20 yıldır önemli yatırımları yaptıklarını ve vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade etti.

400 Genç Eğitim Ve Etkinlik Kampını Başarı İle Tamamladı

Gençlik ve Eğitim Derneği’nin organizesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ile 20-23 Mayıs 2022 Manisa Kırkağaç Kadınlar Kampı ve 10 – 13 Haziran 2022 Mersin Silifke Erkekler Kampını başarı ile gerçekleştirdiler.

Festivalimiz, Malatya Ve Yeşilyurt’a Çok Yakışacak

27.Yeşilyurt Kültür, Spor Ve Kiraz Festivali 23 İle 26 Haziran Günleri Arasında Gerçekleştirilecek.

Başkan Kazgan'dan Büyük Birlik Partisine Ziyaret

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Büyük Birlik partisi Malatya İl Başkanlığına Ziyaret. Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Büyük Birlik Partisine yaptığı ziyaretle ilgili, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Tarafından yapılan açıklama şöyleöyle.

Büyük Birlik Partisine Toplu Katılım

Büyük Birlik Partisine Toplu Katılım Nedeniyle, Parti Binasında Tören Düzenlendi.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Yıldız, Ziyaretlerine Devam Ediyor

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ve partililer Turgut Özal Mahallesinde vatandaş, esnaf ve mahalle muhtarını ziyaret ederek sorunlar hakkında bilgi aldı.

Vali Hulusi Şahin’in Jandarma Teşkilatı'nın 183’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

1839 yılına kadar giden köklü bir geçmişe sahip Türk Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla idrak ediyoruz.

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığından Açıklama

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan’dan Basın Açıklaması.

Oryantiring Aday Hakem Kursu Malatya'da Başarı İle Gerçekleşti

11 -12 Haziran 2022 Malatya ilinde düzenlenen Türkiye Oryantiring Federasyonu Aday Hakem Kursu Gençlik Spor İl Müdürlüğü çok amaçlı spor salonunda yapıldı.

Başkan Canbay, İnsanca Yaşam Manifestosu

Muhterem kardeşlerim; İşte bugün burada İnsanca Yaşam Manifestomuzu ilan ediyoruz. İktidara geldiğimizde, vatandaşlarımız tarafından yetkiyi aldığımızda;

Sadıkoğlu’ndan Zirai İlaç Sektörü İçin Af Talebi

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile görüşen Başkan Sadıkoğlu, zirai ilaç satışı yapan firmalara, “Bitki Koruma Ürünleri Takip Sistemi” ve “Gübre Takip Sitemi” üzerinden kesilen cezaların iptalini talep etti.

MASKİ Personelleri Kan Bağışında Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü personelleri belirli aralıklarla kan vermeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü hizmet binasında Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından kurulan stantlarda MASKİ çalışanları kan bağışında bulundu.

Toplam 18534 haber.