Oryantiring Aday Hakem Kursu Malatya'da Başarı İle Gerçekleşti

11 -12 Haziran 2022 Malatya ilinde düzenlenen Türkiye Oryantiring Federasyonu Aday Hakem Kursu Gençlik Spor İl Müdürlüğü çok amaçlı spor salonunda yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından belirli tarihler arasında düzenlenen aday hakem kurslarının bir tanesini de 11 -12 Haziran 2022 ilimizde gerçekleştirildi.

11 -12 Haziran 2022 Malatya ilinde düzenlenen Türkiye Oryantiring Federasyonu Aday Hakem Kursu Gençlik Spor İl Müdürlüğü çok amaçlı spor salonunda yapıldı.52 aday hakem kursiyerlerin katılımı  ile iki günlük yapılan kurs ve uygulama sınavını aday hakemler başarı ile eğitimi tamamladı.

Konu ile basın açıklaması yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya il temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN, Başata Türkiye Oryantiring federasyonu Başkanımız Sayın Prof Tekin ÇOLAKOĞLU olmak üzere Merkez hakem Kurulu Başkanı Köksal Aksoy, olmak üzere, iki gün bizlere günlük eğitim veren Türkiye Oryantring Federasyonu şefi İrfan Kandemir,  Merkez hakem kurulu İbrahim BİRİÇİK, Uluslararası hakem Ahmet Güneşdoğdu ve Uluslararası hakem Bülent KOÇ hocalarımıza ve aday hakem hocalarımıza teşekkür ederiz. Malatya olarak, 52 adem hakem kursiyeri katılımı ile başarılara imza atmaya devam ediyoruz.

Türkiye Oryantiring Federasyonu adına konuşma yapan Merkez Hakem Kurulu İbrahim Biricik, Malatyalı hemşeriniz olarak sizler ile gurur duyuyorum.  Malatya'mız her geçen gün büyük başarılara imza atmaktadır. Uzakta da olsa bir gönlüm, Malatya da olup İlimizde yapılan Oryantiring faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Memleketimde eğitmen olarak kurs vermek gurur verici. Biziler Türkiye Oryantiring Federasyonu ailesi olarak her zaman sizlerin yanınızdayız.  Yeter ki hep bir olalım ülkemiz ve Malatya'mız için canla başla çalışalım. Tüm kursiyer arkadaşlarımızı tebrik eder yeni görevlerinde başarılar dilerim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN