Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığından Açıklama

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan'dan Basın Açıklaması.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan’dan Basın Açıklaması. Başkan Uçkan’ın Açıklaması Şöyle:

Gelinen noktada halkımız maalesef feryat ediyor. Bizi bu hırsızlardan kurtarın diye feryat ediyor. İnsanlar intihar ediyor. Bugün Malatya’da bir intihar vakası daha gerçekleşmek üzereyken engellendi. Biz bu ortamda tarihi bir sorumluluk aldık ve bütün ülkeyi karış karış dolaşıyoruz. Bu çerçevede sayın Genel Başkanımızı Malatya’da ağırladık. Biz bu profilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kimse kusura bakmasın, Demokrasilerde bütün yasal partiler çalışmalarını sahada yapacaktır. Trollerle kimse bir yere varamaz. Herkese teşekkür ediyorum. Hassaten Şiire Pazarı esnafına teşekkür ediyorum.

 Kamuoyuna saygılarımızla;

Şiire Pazarı Esnafları Olarak Başın Açıklaması

  Kıymetli Malatyalı hemşerilerimiz, değerli Basın Mensupları;

Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu’nun şiire pazarı esnafını ziyareti esnasında vuku bulan provokatör olayın troller tarafından yapıldığı ve esnaflarla ilgisinin olmadığını kamuoyuna saygıyla sunarız.

 Malatya Şiire Pazarı esnafı olarak bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Vuku bulan olayla hiçbir ilgi ve alakamız yoktur. Yaşanan bu talihsiz olaydan dolayı Sayın Davutoğlu’nun ve Malatya’mıza teşrif eden Gelecek Partili yöneticilere üzüntülerimizi bildirmek adına Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına Ziyarette bulunduk.  Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Şiire Pazarı Esnafı Adına
Mehmet ERCAN

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN