MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Hacı Adayları Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla bu yıl kutsal topraklara gitme şansı elde eden hacı adayları için Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal Mahallesi Ahmediye Camii karşısında bulunan alanda uğurlama töreni düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Ekmek Ve Yemek Fabrikaları İnşaatı Yüzde 60 Seviyesinde Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye hitap edecek şekilde yapımına başlanılan yeni Ekmek ve Yemek Fabrikasının inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Büyük Birlik Partisi, Kızılay Malatya Şubesiyle Kan Bağışı Etkinliği

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Teşkilatı Olarak Kan Bağışının Önemi Konusunda Bir Farkındalık Yaratmak ve Saygıdeğer Hemşerilerimizde Bu Konu İle İlgili Sosyal Sorumluluk Bilincini Oluşturabilmek Adına Kızılay Malatya Şubesi Koordinasyonunda Bir Kan Bağışı Etkinliği Düzenledik.

Battalgazi'de Yaz Spor Kursları Açıldı

Battalgazili Gençler Yaz Tatilini Doyasıya Yaşayacak.

Başkan Yıldız, Ekmek Artık Lüks Gıda Olmuştur

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Fırıncılar ve Unlu Mamül İmalatçılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi’yi ziyaret etti.

Ünlü Sanatçı Mustafa Ceceli’nin Konserini Yaklaşık 40 Bin Kişi İzledi 

27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, yaklaşık 40 bin kişinin katıldığı konserde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Bakan Çavuşoğlu, Kiraz Festivali Hâyırlı Uğurlu Olsun”

Bakan Çavuşoğlu, 27.Yeşilyurt Kültür, Spor Ve Kiraz Festivalinin Açılış Törenine Katıldı.

DEVA Partisinden Ekmek Zammıyla İlgili Açıklama

 Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) ekmekteki fiyat artışını durdurmak için uyguladığı çift fiyat ekmek üreticisi esnaflarımıza çare olmadı ve maliyet artışlarını önleyemedi.

Bakan Çavuşoğlu, Kent Müzesi Ve Arslantepe Höyüğü’nü Gezdi

Arslantepe’nin Unesco Asıl Listesine Bakanlığım Döneminde Alınması Benim İçin Gurur Vesilesidir.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

TİNGADER’den Büyük Birlik Partisine Ziyaret

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu üyeleri ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanlığı ve BBP Kadın Kolları Başkanını Parti yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Yeşilyurt Muhtarlar Derneğinden İl Emniyet Müdürü Dağdeviren'e Ziyaret

Yeşilyurt muhtarlar derneği yönetimi ve kurulu üyeleri ile, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i makamında ziyaret etti.

Malatya’da Kuru Kayısı Toplantısı Düzenlendi

Malatya Ticaret Borsası ev sahipliğinde sektörün temsilcileri ile Kuru Kayısı Toplantısı düzenlenerek Kuru Kayısı başta olmak üzere kuru meyve ihracatının sorunları ve çözüm yolları tartışılırken, kuru kayısı ve kuru meyvenin ihracatının arttırılması için yapılan adımlar konuşuldu.

Keskin, Halkımız Kurbanını Marketlerde Değil, Yetiştiriciden Ve Köylüden Alsın

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesi Malatya Canlı Hayvan Pazarında besici esnaflar ile üreticileri ziyaret ederek, burada vatandaşlara, “Kurbanlıklarınızı marketlerden değil, bu ülkenin gerçek üreticisi olan köylüden ve hayvan yetiştiricisinden alın” çağrısında bulundu.

Başkan Yılmaz, Seçimler Ne Zaman Olursa Olsun, Biz Hazırız

İYİ Parti Genel Merkezinde düzenlenen  “ İl Başkanları Toplantısı “, Genel Başkan Meral Akşener’in de katılımı ile yapıldı.

Toplam 18534 haber.