MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Milli Kuaförümüze Tebrik Ziyareti

Türkiye Milli Kuaför Takımımız İle Katıldıkları Şampiyonada Dünya Şampiyonu Olan Malatyalı Kuaförümüz Şener Eroğlu'na Tebrik Ziyaretinde Bulunduk.

Kızılay Malatya Şube Başkanlığı’na Osman Korkut Getirildi

Yaklaşık 3 ay önce Kızılay Malatya Şube Başkanlığı’nda yapılan Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Ramazan Soylu’nun görev süresi dolması nedeniyle, başkanlık görevine Dr. Harun KURT seçilmişti.

Esenlik Süper Marketler Bayrama Hazır

Esenlik A.Ş Genel Müdürü Ata Ünlü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Süper Marketlerde hazırlıkların tamamlandığını belirterek yaklaşık 2 bin üründe özel indirimler yaparak Malatyalılara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Engelli Efe Bu Bayram Dışarı Çıkabilecek

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, mağdur bir vatandaşın 10 yaşındaki evde yatalak olan engelli çocuğu için talep ettiği tekerlekli sandalyenin temin edilmesine aracı olarak, Kurban Bayramı öncesinde küçük çocuğun evine götürerek teslim etti.

Başkan Karaman, Başbağlar Köyü'nde Yaşanan Katliam Unutmadık

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Erzincan'ın Kemaliye İlçesi Başbağlar Köyü'nde yaşanan katliam unutmadık unutmayacağız. Başkan Karaman, Mesajında şu sözlere yer verdi.

Başkan Avcu,  Başbağlar Köyü'nde Yaşanan Katliamla İlgili Bir Mesaj Yayınladı

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Erzincan'ın Kemaliye İlçesi Başbağlar Köyü'nde yaşanan katliam ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Aysun Avcu, Unutmadık ve hiçbir zaman unutmayacağız dedi.

Malatya Polisi Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 535 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 şahıs tutuklandı.

Ağbaba Başkanlığındaki CHP Heyeti Başbağlar’da

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu’ndan oluşan CHP Heyeti 29 yıl önce Başbağlar'da katledilen 33 vatandaş için düzenlenen anma törenine katıldı.

Arpa Üretimi İle Çiftçilerimize Yeni Destekler Sunuyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Üretim Ve Ar-Ge Sahasında Arpa Üretimi Hız Kazandı.

Başkan İsmet Turna ‘dan Muhteşem Açılış

Hocaların Hocası Karate Dan Kurulu Başkanı Hanshi İsmet Turna,  İlimizde Üç Tane Karate Dojosu'nun Açılışını Yaptı.

Gençlik Spor Bakanlığı'nın Damla Projesi Oryantirig Yarışması Malatya’da

Gençlik Spor Bakanlığı'nın Damla Projesi Oryantirig Yarışması Bu Yıl Malatya'da Yapıldı.

Manuş Baba Malatya’yı Salladı

Battalgazi Belediyesi, Türk müziğinin sevilen ünlü sanatçısı Manuş Baba’yı Malatyalılarla buluşturdu.

Malatya Malatya Bulunmaz Eşin, İstanbul

Malatya'nın meşhur Dalbastı Kirazı, Yeşilyurt Dernekler Federasyonu ve Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nin organizasyonu ile İstanbul'lularla buluştu.

Değerlerimize Sahip Çıkmalıyız

Milli Sporcu Hatice Akbaş’a 7’den 70’e herkesin sahip çıkması gerekiyor.

Çamlıca Koleji Lgs Başarılarını Ödülsüz Bırakmıyor

Özel Çamlıca Koleji öğrencilerin başarılarını ödüllendireceğini duyurdu. Öğrencilere yüzde 20'den, yüzde 100'e kadar burs imkanı sağlanıyor.

Toplam 18534 haber.