MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Çınar, Cevatpaşa Mahallesinde Açılan Alternatif Yol Güzergâhını İnceledi

“Cevatpaşa Mahallemizin Ulaşım Ağını Konforlu Hale Getiriyoruz”

Tüfenkci, Kemerköprü, Alişar Ve Mahmutlu'yu Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi ilçesine bağlı Kemerköprü, Alişar Mahalleleri ile Yeşilyurt ilçesine bağlı Mahmutlu Mahallesini ziyaret etti.

Gürkan, Kimse Cesaret Edemedi, Biz Neredeyse Bitirdik

Beylerderesi mevkiinde devam eden Batı Kolektörü ve Kanalizasyon Hattı çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Şehrimizin 80 yıllık rüyasını gerçekleştirmek üzereyiz.

Başkan Güder, Gençlerin Çay Davetinde İlçedeki Gençlik Yatırımlarını Anlattı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu “Çay Bizden, Sohbet Sizden” gençlik buluşmalarına katıldı. Samimi ortamda gerçekleşen çay sohbetinde Başkan Güder, gençlerin sorularına cevap vererek, ilçede yapılan gençlik yatırımlarını anlattı.

Muharrem Zeyno Futbol Turnuvası Şampiyonu İnönü Üniversitesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Muharrem Zeyno Futbol ve Mehmet Aslan Voleybol turnuvası sona erdi.

Kadın Muhtarlar Kooperatifte Üretim Yapan Kadınlara Omuz Verdi

Battalgazi ilçesinin kadın muhtarları,  'Kadınım, Kalkınırım, Kazanırım' sloganıyla hareket eden Battalgazi'nin Kalbi Kadın Kooperatifi'nin gönüllü üyelerine destek için ata tohumlarından yetiştirilen sebzelerin hasadına katıldı.

Yeşilyurt Belediyesi Üç Yılda 80 Bin Metrekare Rulo Çim Üretti

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Üretim Ve Ar-Ge Sahasındaki Rulo Çim Üretimlerinde Hedeflerin Üzerine Çıkıldı.

Toplam 18524 haber.