Başkan Ayşe Alpaslan, 'Başkan Maskar'ın Çalışmalarını Takdir Ediyoruz'

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, “Akçadağder Derneği Genel Başkanı Sayın Murat Maskar’ın çalışmalarını takdir ediyoruz”. Başkan Ayşe Alpaslan, “Sayın Murat Başkanımız göreve geldiğinden bu güne kadar çok önemli işlerinin yaptığını görüyoruz” dedi. Akçadağ Derneği Genel Başkanı Sayın Murat Maskar ve güçlü bir yönetimle birlikte çok önemli çalışmalarına imza atmış ve imza atmaya devam ediyorlar.

            Başkan Ayşe Alpaslan, “bizler vatanseverler derneği olarak ve Genel Başkan vekilimiz ve yine Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bugün Akçadağder Derneği Genel Başkanı sayın Murat Maskar ve yönetim kurulunu ziyaret ettik” dedi.

            Başkan Alpaslan, “Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Başkan Murat Maskara ve  yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

            Akçadağder Derneği Genel Başkanı Murat Maskar,  “Derneğimizi ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Sayın Ayşe Alpaslan,  yine Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Sayın Murat Maskar, “Eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa mutlaka başarıda vardır. Bizim güçlü bir yönetim kurulumuz var, yapacağımız tüm çalışmalarımızı yönetim kurulu toplantımızda görüşüp gereken çalışmaları yaparız” dedi.

            Akçadağder Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Genel Merkezi olarak Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Sayın Ayşe Alpaslan ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ, Yönetim kurulu arkadaşlarının bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Murat Maskar, “Bizler her zaman STK’larımızın yanındayız, bizlere düşen bir şeyler olursa her zaman yanlarında olacağımızı burada belirtmek isterim. Yeter ki biz STK’lar güzel işler yapalım. Biz Vatanseverler Derneğin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve gerçekten güzel çalışmalar yapıyorlar, dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN