Çelik, Ailesinden Vatanseverler Derneğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

                24 Ocak 2020 yılında saat 20:55’ te Elazığ’da meydana gelen depremde göçük altında 17 saat yaşam mücadelesi veren Azize Çelik, eşi ve iki erkek çocuğuyla birlikte Vatanseverler Derneğini ziyaret ettiler. Azize Çelik, “O zamanlar gerçekten çok zor bir dönem olmuştur. Bizler ve diğer kardeşlerimiz göçük altında kaldık, devletimiz büyük bir devlettir, 17 saat sonra bizleri kurtardılar ve yeniden hayatımızı devam ediyoruz. Öldürmeyen yüce rabbime binlerce dua etik ve dua etmeye devam ediyoruz. Allah bir daha bu acıları ülkemize ve tüm İslam alemine yaşatmasın” dedi. Azize Çelik, “Bizim bugün bir Malatya ziyaretimiz olmuştur. Bu ziyaret kapsamında bu gün Vatanseverler derneğini ziyaret ettik. Bizleri burada misafir eden Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

                Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, “Bugün bizleri ziyaretleriyle son derece duygulandıran Azize Çelik ve ailesine çok teşekkür ediyoruz. Azize Çelik hanımı Elâzığ’da yaşanan depremden sonra tanışmıştık, o günden bu güne kadar zaman zaman içinde görüşmelerimiz oluyor. Azize Çelik ve ailesiyle birlikte Malatya programları vardı ve bu arada derneğimizi ziyaret etmişlerdir.

                Başkan Ayşe Alpaslan, “Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremleri unutmadık ve unutmayacağız. Allah bir daha bu tür depremler ve felaketler vermesin. Bugün Azize Çelik ve ailesiyle birlikte Malatya’mıza gelmişlerdir ve bizlerde onları misafir etmek ayrı bir duygu ve güzelliktir. Bizler her zaman Çelik ailesinin yanındayız. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Derneğimizi ziyaret eden Azize Çelik ve ailesine teşekkür ediyorum, Azize hanımefendi ve ailesini güzel bir projede tekrar Malatya’mızda ağırlayacağız, yaşam hayatlarında başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun İnşallah” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN