MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Şahin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Brifing Aldı

Vali Şahin, ilimizde bulunan Kamu Kurum ve kuruluşlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, kurumların personel, araç, hizmet binası, lojistik, insan kaynakları durumlarını yerinde incelemek ve yapılan yatırımlar hakkında bilgi almak amacıyla kurumlardan brifing aldı.

Vali Şahin, Cenaze Törenine Katıldı

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız İçin Cenaze Merasimi Düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantısı Birinci Birleşimi Gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesi Meclisi, olağan Eylül ayı toplantısının birinci birleşimi tamamlandı. Toplantıda 9 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Adil Haber-Sen, Sözleşmeli Personelin Kadroya Alınması İstedi

Bilindiği üzere 6. Dönem toplu sözleşme görüşmelerinde kamu personellerinin büyük kesimini ilgilendiren iki önemli konu hakkında toplu sözleşme dönemi içerisinde çalışma yapılacağına dair karar alınmıştı.

Yeşilyurt Belediyesi Yaz Spor Okulları Tamamlandı, Sertifikalar Dağıtıldı

“13 Branşta Dört Bin Sporcuya Eğitimler Verildi”

Gürkan, Kuyumcular Çarşısı Nezih Bir Mekânda Hizmet Verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında yenileme çalışmaları tamamlanan Hamidiye Mahallesi’ndeki Kuyumcular Çarşısı Soykan Parkı’nda düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

AKÇADAĞDER Yeşilyurt İlçe Şubesine Atama

Genel Başkan Murat Maskar' Akcadağder Ailesi olarak Büyümeye devam ediyoruz...'

Büyük Birlik Partisi’nden Aşure İkramı

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve yönetimi Kurulu Tarafından düzenlenen Aşure programına partililer ve çok sayıda davetliler katılıdırlar. Düzenlenen Aşure Programına, STK Başkanları, Muhtarlar, çok sayıda davetliler ve partililer katıldılar.

AKÇADAĞDER'e Önemli İsimlerden Ziyaret

Malatya'nın en aktif ve toplum yararına çalışmalarıyla kamuoyunda öne çıkan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi önemli konukları misafir etmeye devam ediyor.

Kültürel ve Tarihi Değerlerimiz Yurt Dışında Tanıtılmaya Devam Ediliyor

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen “Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi” kapsamında üçüncü fotoğraf sergisi Sırbistan-Paracin’de açıldı.

Sadıkoğlu, Enerji Maliyetleri Karşılanamaz Duruma Geldi

Başkan Sadıkoğlu: “İşletmelerimiz içinden çıkılmaz bir maliyet artışıyla karşı karşıya”

Malatyalı Dağcılar Ağrı Dağı’nda Zirve Yaptı

Türkiye ve dünyada dağcılık sporunun yaygın olarak yapıldığı dağlar arasında yer alan Ağrı Dağı  Malatyalı dağcılara ev sahipliği yaptı.

Toplam 18524 haber.