AKÇADAĞDER Yeşilyurt İlçe Şubesine Atama

Genel Başkan Murat Maskar' Akcadağder Ailesi olarak Büyümeye devam ediyoruz...'

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya’da yaptıkları çalışmalarla bölgede en aktif sivil toplum Kuruluşu olarak dikkatleri üzerine çeken Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Kurumsal yapısıyla birlikte Şubeleşme faaliyetlerine devam ediyor. İnce eleyip sık dokuyan ve herkes tarafından kabul görmüş vizyon sahibi donanımlı isimlerle hizmetlerine devam ederken AKÇADAĞDER Genel Merkezi Akçadağ İlçe şubesi sonrası Malatya’da en fazla Akçadağ nüfusunun olduğu Yeşilyurt ilçesinde şube başkanlığına atama gerçekleştirildi.

Yeşilyurt İlçesi Eğitim camiasından Barguzu Okul müdürü Vahap Arslan Akçadağder Yeşilyurt İlçe Başkanı olarak Genel Merkez tarafından ataması resmen gerçekleştirildi.  Akçadağ Dayanışma Derneği Genel merkezinde düzenlenen mazbata törenine Genel Başkan Murat Maskar, Genel Sekreter Tuğba Farımaz ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Mazbata töreninde konuşan AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar;

  “Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi olarak İkinci Şubemiz olan Akçadağder Yeşilyurt ilçe şubesini bugün itibariyle açtık. Yeşilyurt ilçemiz Akçadağlı hemşerilerimizin en yoğun olduğu ilçedir. Yaklaşık 320 Bin nüfusun 130 bin’i Akçadağlı hemşerilerimizden oluşuyor. Şubeleşme konusunda yönetim kurulu üyelerimizle ince eleyip sık dokuduğumuz için atamalar biraz zaman alıyor. Konu Akçadağ olunca titiz davranmak durumundayız.

Yeşilyurt İlçemize Yeşilyurt Şube Başkanı olarak yılların Eğitimcisi, herkesin takdirini kazanmış Sayın Vahap Arslan Müdürümüze mazbatasını genel merkezimizde taktim ederek şube başkanlığı görevini tevdii etmiş bulunmaktayız. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Akcadağder Ailesi olarak Büyümeye devam ediyoruz. Sayın Başkanımıza yeni görevinde başarılar diler kendisine ve derneğimize hayırlara vesile olmasını temenni ederiz. Diğer ilçelerimize ve diğer illerdeki şube taleplerini de değerlendirmeye devam ediyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Akif Özdemir | 02 Eylül 2022 14:17

    Hayırlı olsun dileklerimle Kutlar, tebrik ederim

BUNLARA DA BAKIN