Bakan Tüfenkci'den 'Oylarınızı Kullanın' Çağrısı

Bakan Tüfenkci, Bir oy bile çok önemli, bir oyla milletin kaderini değiştirebilirsiniz'

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Halk oylamasına iki gün kala oy kullanın çağrısında bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “16 Nisan’da eşinize, dostunuza oyunu kullanıp kullanmadığını sorun ve onları sandığa yönlendirin. Bir oy bile çok önemli, bir oyla milletin kaderini değiştirebilirsiniz” diye konuştu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Birlik Vakfı Malatya Şubesi’nin verdiği kahvaltı programında vakıf üyeleriyle bir araya geldi. Burada konuşan Bakan Tüfenkci, Türkiye’nin bir yol ayrımına girdiğini, bu yol ayrımında ülkenin istikametini belirlemede milletin mi yoksa vesayet odaklarının iradesinin mi hâkim olacağının belirleneceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkeye kazandıracaklarından bahseden Bakan Tüfenkci, “Türkiye’nin istikbali için, geçmişte bu milletin çektiklerini çocuklarımızın ve gençlerimizin çekmemesi için, enflasyonun, faizlerin, IMF baskısının, kumpasların, darbelerin bir daha yaşanmaması için elbette ki 16 Nisan’da ‘evet’ diyeceğiz”  dedi.  

BİR OY BİLE ÇOK ÖNEMLİ

Bakan Tüfenkci,  vatandaşlara oylarınızı kullanın çağrısında bulunarak “Ülkenin kaderini değiştireceğiniz bilinci içerisinde, 16 Nisan’da eşinize, dostunuza oyunu kullanıp kullanmadığını sorun ve onları sandığa yönlendirin. Bir oy bile çok önemli, bir oyla milletin kaderini değiştirebilirsiniz” şeklinde konuştu.

2017 KALKINMA HAMLESİ YILI OLACAK

Türkiye’nin 80 milyonla bir ve beraber kalkınmasını istediklerini ifade eden Bakan Tüfenkci, konuşmasına şöyle devam etti:

“Daha fazla demokrasi ve daha fazla refahın olduğu bir ülkeyi oluşturmak, hep birlikte ülkemizi kalkındırmak ve işsizimize iş, aş bulmak sizlerin, bizlerin görevleri arasında. 16 Nisan bir dönüm noktası olacak. AK Parti döneminde 15 yılda Türkiye’nin yakaladığı büyümeyi 5 yılda yakalamak için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçmek istiyoruz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var, bunlar bazılarına hayal gibi gelse de Türkiye’nin bunları gerçekleştirecek potansiyeli var. Yeter ki biz bu ülkenin önünü yönetim boşluklarıyla kesmeyelim. Biz istersek üretimimizi ve ihracatımızı artırabiliriz. Aynı zamanda yeni pazarlar da buluruz. Verdiğimiz teşvik ve desteklerle 2017, Türkiye’nin yeniden kalkınma hamlesine atıldığı bir yıl olacak”

GENÇLERİMİZİN ENERJİSİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORUZ

Yeni bir büyüme ve başarı hikâyesi ile beraber 80 milyonunun refah ve mutluluğunu artırmak için yola düştüklerini vurgulayan Bakan Tüfenkci, konuşmasının devamında gençlere seslendi.

Gençlere inandıklarını ve güvendiklerini söyleyen Bakan Tüfenkci, “Sizlere inanıyor, güveniyor ve en önemlisi de sizlerin önünü açıyoruz. Gençlerimize, genç yaşta fikirlerini siyaset yoluyla hayata geçirmenin imkânını tanıyoruz. Gençlerimizin enerjisinden faydalanmak istiyoruz. İnşallah bu enerjiyi tecrübe ile birleştirip Türkiye’yi daha farklı bir noktaya taşıyacağız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN