Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Haberleri

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Haberleri

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclisi’nin II. Birleşimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığında, 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 15.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Başkan Er’den Taziye Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer’in vefatı nedeniyle HÜDA PAR Malatya İl Başkan Vekili Şahin Arslan ve parti yönetimine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Karagözlüler Camii’nde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaştı.

Gürkan’dan MESOB Başkanı Keskin’e Veda Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Gürkan, Esenlik Malatya'nın Markasıdır 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 20 yıldır atıl vaziyette duran ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya ekonomisine kazandırılan eski adıyla Yimpaş, yeni adıyla Malatya City AVM içerisinde açılışı gerçekleştirilen Esenlik Marketini ziyaret etti. 

Büyükşehir'den Beton Santrali İçin Geri Sayım

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beton fiyatlarındaki fahiş fiyat artışlarını dizginleyecek ve piyasadaki beton fiyatlarını regüle edecek olan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik ve MESTON’aait beton santrallerinin 10 gün sonra üretime başlayacağını söyledi. 

Başkan Gürkan'dan MHP İl Başkanı Gök'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Gökhan Gök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Gürkan, Hıroğlu Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

      Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt merkez konteyner kentte kalan vatandaşları ziyaret etti. Başkan Gürkan vatandaşları ziyareti akabinde Yeşilyurt İlçesi Hıroğlu Mahallesini de ziyaret ederek, bölgedeki mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Gürkan, Yerinde Dönüşüm Daire Başkanlığı Kuruyoruz

       Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği  (MESOB)  Başkanı Şevket Keskin, Genel Sekreter Latif Okyay, Oda Başkanlarıyla birlikte Ankara Esnaf Çarşısında incelemelerde bulundu. 

Başkan Gürkan'dan Eski Bakan Özer'e Fahri Hemşerilik Beratı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim Eski Bakanı Mahmut Özer'e fahri hemşerilik beratını takdim etti

Doğanşehir İlçesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında “Doğanşehir İlçesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi. 

Başkan Gürkan, Ramazan Bayramını Buruk Bir Şekilde Kutluyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

73 Bin Kişi Şehirden Ayrıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, deprem sonrası 73 bin kişinin Malatya'dan ayrıldığını söyledi.

Yeni Malatyaspor’a Moral Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Spor Toto 1. Lig’in 22. Haftasında sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’un antrenmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Gürkan, En Fazla Yatırım Yapan Bir Belediye Olma Hüviyeti İçerisinde Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Orduzu Gençlik ve Spor Kompleksi, Orduzu Rekreasyon proje alanı ve EXPO 2028 Malatya Dünya Bahçeleri Fuar alanını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan çalışmaların son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Gürkan, İlçelerde Hizmetler Noktasında Büyük Mesafeler Katettik

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 2023 yılında ilçelere yapılacak olan yatırım ve hizmetlerle ilgili olarak tüm paydaşların katılımı ile düzenlenen istişare toplantılarına devam ediliyor.

Gürkan, Birlik Ve Beraberlik Olduğunda Çalışmalar Daha Rahat Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 2023 yılında ilçelere yapılacak olan yatırım ve hizmetlerle ilgili olarak tüm paydaşların katılımı ile istişare toplantıları düzenleniyor.

Başkan Gürkan: Malatya’da Hizmet Götürmediğimiz Hiçbir Nokta Kalmadı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 1 Nisan 2019 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılan yatırım ve hizmetler ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Tecde Mahallesi Sakinlerinden Başkan Gürkan’a Teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın destekleriyle Tecde Mahallesi Alper Tunga Bulvarı’nda yaşayan vatandaşların, 20 yıllık imar sorununa neşter vuruldu.  

Başkan Gürkan Mimarlar Odası Malatya Şubesini Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Gürkan, Sizler Yarının İstikbali Ve Geleceğisiniz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Fuat Sezgin Anadolu Lisesi ‘Kariyer Günleri’ programının konuğu oldu.

Başkan Gürkan,  Basın Demokrasinin Vazgeçilmez Bir Unsurudur

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gürkan, Konsept Ve Lokasyon Olarak Güzel Bir Yapı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından projelendirilen ve yapımı tamamlanan Akçadağ Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gençlik Merkezinin konsept ve lokasyon olarak çok yönlü olduğunu belirterek, buranın Akçadağlı vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Gürkan; Malatya’ya Yakışan Bir Gençlik Kampı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beydağı Tabiat Parkı içerisinde yapımı devam eden Gençlik Kampı alanında incelemelerde bulundu.

Gürkan, Siyasi Partiler Demokrasinin Vazgeçilmez Unsurlarıdır

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve il yönetimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Gürkan, 2023 Yılında Yapılacak Yatırımlarımızın Finansmanları Hazır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Hekimhan İlçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Milletvekili Fendoğlu ve MHP İl Yönetimi Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve il yönetimi ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Gürkan, Derneğimizin Ve Gençlerimizin Her Zaman Yanında Olacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı, yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Gürkan, Hep Birlikte Olacağız Güçlü Olacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir Çığlık, Çömlekoba Şatıroba ve Güroba mahallelerinde yapılan hizmet ve yatırımları yerinde inceleyerek, muhtarlarla beraber istişare etti.