Bülent Tüfenkci Haberleri

Bülent Tüfenkci Haberleri

Malatya İspendere Göleti Yatırımında EKAP'a Girildi

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 2023- 2024 yılları arasında Malatya’ya yapılan yatırımlarla ilgili açıklamada bulundu. 

AK Parti İlçelere Teşekkür Ziyaretlerini ve 28 Mayıs Seçimi İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

      AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri  Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan ile AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

Malatya'da Bu Kez Rekor Destek Vereceğiz

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ile İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Akçadağ ilçesini ziyaret ettiler.

Başkan Güder: Battalgazi’deki Hizmet Maratonumuz Sürecek

2019 yılından bu yana hayata geçirdiği yatırımlarla Battalgazi’ye hizmette altın çağını yaşatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Saim Balat ve dernek yönetimini ziyaret etti.

Milletvekili Bülent Tüfenkci, Vatanseverler Derneğini Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Etti. Milletvekili Bülent Tüfenkci, STK’larımıza Önem Veriyoruz Ve Bizim İçin Çok Değerlidir.

Gürkan, 2023 Yılında Yapılacak Yatırımlarımızın Finansmanları Hazır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Hekimhan İlçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Güder, Hemşehrilerimizle Birlikte Güçlüyüz

2019 yılından bu yana dur durak demeden ilçede adım atmadık yer çalınmadık kapı ziyaret edilmedik esnaf bırakmayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Orduzu Kaldırım mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Tüfenkci, Hiç Bir Zaman Yolumuzdan Dönmedik

AK Parti MKYK Üyesi  ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, son 20 yılda karşılaşılan onlarca sorun ve engele rağmen Türkiye'nin yoluna kararlılıkla devam ettiğini ifade ederek, "AK Parti göreve geldiğinden bu yana darbelerle, türlü engellemelerle, parti kapatma davalarıyla karşılaştı ama biz hiçbir zaman yolumuzdan vazgeçmedik hiçbir zaman geri adım atmadık.

Tüfenkci, İl Milli Eğitim Müdürü Özdemir'i Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni Eğitim-Öğretim Yılı öncesi Malatya Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir'i ziyaret ederek, öğrencilere, öğretmen ve velilere başarı diledi.

Tüfenkci, Kemerköprü, Alişar Ve Mahmutlu'yu Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi ilçesine bağlı Kemerköprü, Alişar Mahalleleri ile Yeşilyurt ilçesine bağlı Mahmutlu Mahallesini ziyaret etti.

Tüfenkci, Gençlerle Bir Araya Geldi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Üniversiteli Malatya'lılar Platformu (ÜNİMAP) üyeleri ile bir araya geldi.

Tüfenkci'den Darende Balaban'a Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci Darende’nin Karabayır Mahallesi’ni ziyaret etti.

Tüfenkci, Kuzey Çevreyolu'nun Kendirli Geçiş Noktasını İnceledi

Ak Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Malatya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk ve Karayolları 8.Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile birlikte Kendirli Mahallesini ziyaret etti.

Başkan Gürkan Ve Milletvekili Tüfenkci Sebze Ve Meyve Hali’ni Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Malatya Sebze Meyve Hali’ni ziyaret etti.

Tüfenkci, Lisanslı Depoyu Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kuru Kayısı Lisanslı Depoyu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tüfenkci'den BBP Teşkilatına Hayırlı Olsun Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman’ı makamında ziyaret ederek, yeni hizmet binasına geçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti.

Tüfenkci'den Yapımı Tamamlanan Battalgazi Devlet Hastanesine Ziyaret

Malatya’da yapımı tamamlanan Battalgazi Devlet Hastanesi 22 Haziran çarşamba günü hizmet vermeye başlıyor. Hastaneyi ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, yeni hastanenin Malatyalılara hayırlı olmasını diledi. 

Tüfenkci Darende'de Vatandaşları Dinledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Darende ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ulaşımda Büyük Dönüşüm!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Eskimalatya ve Hatunsuyu mahallesindeki tren hatları alt geçidine yapılan tüp geçit çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgiler aldılar.

Tüfenkci'den Yeni Cami Açıklaması

Vakıflar Haftası nedeniyle Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'u ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeni Cami önüne çekilen ve Caminin görsel estetiğini bozan duvarla ilgili de Ersoy'a rapor sundu.

Tüfenkci Kayısıda Yaşanan Zirai Donu Bakan Kirişçi İle Paylaştı

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya'da meydana gelen zirai don sonrası kayısı ağaçlarının zarar görmesini Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'ye ilettiğini ve hasar tespit çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Gürkan, Doğru Ve Emin Adımlarla Malatya’ya Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte halk arasında eski tellal pazarı diye bilenen alanda incelemelerde bulundu.

Gürkan; Malatya’yı Dünyaya Tanıtacak Bir Mekân

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beydağı Tabiat Parkı içerisinde yapımı devam eden Gençlik Kampı alanında incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan’a AK Parti MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı ve ilgili daire başkanları da eşlik etti. 

Başkan Yılmaz'dan Milletvekili Tüfenkci'nin Açıklamasına Tepki

 İYİ  Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin  Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda Yaptığı "Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik bundan sonra da ezdirmeyeceğiz" Açıklamasına Tepki Gösterdi.  

Tüfenkci, Hemzemin Geçitlerin Yerine 138 Milyon TL Bedelle Üst Geçit

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, kentte bulunan 5 adet mevcut demiryolu hemzemin geçidinin yerine üst geçit yapıldığını ve böylelikle daha güvenli hale geldiğini ifade ederek, 2022 yılında da 3 adet alt-üst geçit yapılması planlandığını ve bu konuda ihale çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

Milletvekili Tüfekçi’den Anadolu Basın Birliği Derneği’ne Ziyaret

AK Parti MKY Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Milletvekili Tüfenkçi, Anadolu Basın Birliği ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

Tüfenkci, Müjde Niteliğinde Bir Gelişme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ile birlikte Malatya'da esnaf ziyareti yapan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, KDV'nin yüzde 1'e düşürülmesinin

Başkan Güder Ve Milletvekili Tüfenkci, Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Hatunsuyu mahallesindeki vatandaşlar ile sıcak çay eşliğinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Milletvekili Tüfenkci'den TKDK'ye Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç'u ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Tüfenkci’den Kadın Girişimcilere Destek Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Toprak Ana Kadın Kooperatifini ziyaretinde yaptığı açıklamada, kadınların başarı hikayesi yazdığını dile getirdi.