Yetimlerimiz, Hayırseverlerden Yapılacak Yardımları Bekliyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yapmış olduğu çalışmalarla ve yapılan yardımları gerçek sahiplerine ulaştırma noktasında Malatya’nın ve Bölgenin en önemli büyük yardımlaşma derneği olan Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan Ayı dolayısıyla Hayırseverleri bağışta bulunmaları bekleniyor. Birliğin olduğu yerde mutlaka bereket ve başarı vardır. İşte burada çalışma, Yardımlaşma, Kardeşlik ve dostluk vardır, Tabi ki burada başarı gelir ve hayırseverlerin desteğiyle yetimlerimizi sevdirmek için mutlaka hayırseverlerin yardımlarına ihtiyaç vardır. Yapacağınız yardımlarınızı Allah şimdiden kabul etsin İnşallah.

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan Ayı dolayısıyla Hayırseverleri bağışta bulunmalarını beklediklerini dile getirdiler. Bu mübarek ayında yapılacak yardımlar, Yetimlerimize ulaştırılacaktır. Allah hayırsever kardeşlerimizden razı olsun. Allah birliğimizi daim etsin inşallah. Yıllardır yaptıkları yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştığını bilen hayırseverlerin bu yılda Fitre ve Zekâtlarını Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ulaştırılması ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa nefes olacak.

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çolak” Malatya’da derneğimize kayıtlı 616 Dul, Yetim Öksüz ve Kimsesizlere yardım eden bir derneğiz. Hastanede birkaç gündür yatmamdan dolayı derneğe gelemedim, İlgilenemedim. Şimdi siz değerli hayırseverlerimize seslenmek istiyorum. Bugün Ramazan ayının 11. Günü gördüğünüz gibi Raflarımız boş. Ramazan’da çok bir şey gelmedi. Ramazan ayı yoksullar için hasat ayı. Siz kıymetli insanlardan Zekât, Fitre, Bağış, Öşür, İnfah gelmez ise bizde onlara fazla bir şey veremeyeceğiz.

Derneğimize çok fazla gelen insanımız var. Gelenler Bu Ramazanda bize vereceğiniz bir şeyler var mı? Bu Ramazan’da bir şeyler olacak mı? Diyen kardeşlerimiz var. Bu kardeşlerimizde aynı zamanda bizimle sizlere selam gönderiyorlar. Eyer hayırseverler yardımlarda bulunurlarsa bizlerde bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Sizler için duacı olabilmeleri için sizlerden destek bekliyoruz. Eğer siz değerli hayırseverlerimiz destek vermezseniz Dul, Yetim, Öksüz ve Kimsesizlere yardım edemeyiz. Destek vermek isteyenler www.yetimlerkervani.org.tr ta bizim hesap numaralarımız var. Oraya yatırabilirsiniz.

Malzemeleri biz ara, ara ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Sıraya koymuşuz ama ciddi bir bağış gelmedi, bize bir bağış gelebilmesi için lütfen çağrımıza kulak verin. Bu Ramazan ayını onlar adına ve sizler adına hayırlı şekilde kapatmak nasip etsin İnşallah. Yetimlerimiz her gün gözleri çalınacak bir kapıya bakıyor. İnşallah hayırsever kardeşlerimiz bizlere ulaşırlarsa bizlerde yetimlerimize ulaştıracağız dedi. Hayırsever kardeşlerimizin yapacakları yardımlarının şimdiden Allah kabul etsin inşallah.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN