Yeşilyurt Kızılay'ı Yeni Yılda Görev Başında

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Kızılay Şubesi yeni yılın ilk faaliyetine hayata merhaba diyen bebekleri ve annelerini ziyaret ederek başladı.

Yeşilyurt Kızılay Başkanı Dr. Dilek Korkmaz, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serdar Deniz'i ziyaretlerinde hastanedeki ihtiyaç sahibi ailelere yardım konusunda dayanışma kararı alınmıştı. Şube başkanı Dr. Dilek Korkmaz doğum yapan anneler için bebek giyim ve bakım ürünleri yardımı yapmayı planladıklarını belirtmişti. Başhekim Doç. Dr. Serdar Deniz ise doğum yapan annelerin özellikle bebek giyim ve hijyen malzemelerine ihtiyaç duyduklarını ve Yeşilyurt Kızılay Şubenin başlatmış olduğu bu proje ile anne ve ve bebeklerin ihtiyaçlarına destek olunacağını bildirmişti. 

Bu kapsamda, şube gönüllüleri 2022 yılının ilk gününde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni doğum yapmış anneleri ve bebeklerini ziyaret ederek bebeklerin ilk hediyelerini verdiler. Şube gönüllüleri 2022'nin ilk bebeklerinin sevincini yaşamaktan ve böyle bir etkinliği yapmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN