Yeşilyurt Esnafından Başkan Adayı Sedat Alataş'a Büyük Destek

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarında Galericiler sitesi, Hal Pazarı, Yeşiltepe Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Yeşiltepe bölgesinde bulunan bazı Mahalleler, Hekimhan Belediyesi Girmana Belediyespor, İnönü ve Sıtmapınarı Caddesi ve yine taziye ziyaretleri yaparak seçim çalışmalarına devam etti. Seçim çalışmasını sürdüren Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Her gittiği yerlerde vatandaşlardan kendilerine büyük bir destek olduğunu görüyoruz.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Galericiler sitesini ziyaret etti. Başkan Adayı Sedat Alataş, Burada yaptığı açıklamada bizler Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldırmak için hep birlikte çalışacağız ve gece gündüz demeden çalışmalıyız. 6 Şubat’ta yaşadığımız büyük bir depremle Malatya’mızda büyük bir yıkım ve hasar olmuştur. Buda tabi ki Malatya’mız ve Malatyalı hemşerilerimiz için çok zor sıkıntılar yaşatmıştır. Bizler Yeşilyurt’umuzu yeniden ayağa kaldırmak ve vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu yola çıktık.

Başkan Adayı Sedat Alataş, Gelirciler sitesini ziyaret ettik ve sorunlarını dinledik. Galerici kardeşlerimizin sorunlarının olduğunu burada gördük. Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde inşallah bu sorunları en kısa zaman içinde çözmeye çalışacağız. Bizler vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu yola çıktık. Yeşilyurt bölgesindeki esnaflarımızın büyük sorunlarının olduğunu gördük bu durum bizleri derinden üzmektedir.

Her gittiğimiz yerde esnaflarımızın sıkıntılarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Hal binası esnaflarımızın sıkıntılarının olduğunu yerinde gördük. Bu konuda çözüm bularak esnafımızın yanında olmaya çalışacağız. Bizler esnaflıktan geldiğimiz için, Esnafın sorunlarını en iyi bilenlerdeniz. Yeter ki bizler birlik içinde olalım çözülmeyecek hiçbir şey yoktur. Allah birliğimizi daim etsin İnşallah.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarında spor camialarını ve kulüplerin yetkilileriyle görüşmeler yaptı. Başkan Adayı Sedat Alataş, Öncelikle futbolun içinden gelen bir kardeşiniz olarak, Futbol kulüplerimizin sorunlarını biliyoruz. Dedi. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde spor dallarıyla ilgili çok önemli projelerimizin olduğunu ve tüm spor dallarında ki kulüplerimize destek vereceğimizi buradan belirtmek istiyorum.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarına devam ederken, Birlik ve beraberlik mesajları verdi. Malatya’mızı ve Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldırmak için hep birlikte çalışacağız. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Alataş, Bizler her zaman esnafımızın yanında olacağız. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız ve olmaya devam edeceğiz dedi.

Alataş, Yeşiltepe Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz’ı yerinde ziyaret ederek dernek ve Mahalleler hakkında bilgiler aldık dedi. 6 Şubatta yaşadığımız depremlerle tabi ki Mahallelerimizde mutlaka sıkıntılar vardır. Çünkü Malatya’mız büyük bir yıkım ile hasar görmüştür. 6 Şubatta Malatya’mızda sanki deprem ve yıkım olmamış gibi ulusal basında gösterseler de Malatya’mız büyük hasar alan ikinci ildir. Alataş, Allah nasip eder göreve geldiğimizde Muhtarlarımızla istişare ederek Mahallelerimizdeki çalışmaları ve eksik olan tüm çalışmalarımızı sırasıyla yapacağız. Bizleri misafir eden Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz Başkanımıza teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Derneğimizi ve bizleri ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sayın Sedat Alataş Başkanımıza teşekkür ediyorum ve seçim çalışmalarında başarılar diliyorum dedi. Başkan Süleyman Şahbaz, 6 Şubat depremleri Malatya’mızı yıktı ve büyük hasarlar meydana verdi. İnşallah bizler birik içinde olursak bu yükün altından kalkarız dedi. Bizim güçlü bir devletimiz var. Bizler güçlü bir halkız. Bizler birlik içinde olduğumuzda başarmayacağımız hiçbir şey yoktur. Başkan Şahbaz,  Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sayın Sedat Alataş Başkanımıza seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz, Allah yolunuzu açık etsin dedi.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler bugün Hekimhan Belediye Girmana Spor Kulüp Hocası Ramazan Koçak’ı ziyaret ettik. Başkan Adayı Alataş, Ramazan Koçak Hocamızı ziyaret ederek kulüp hakkında bilgiler aldık dedi. Ramazan hoca tarafından bizlere 44 numaralı takım forması takdim etti. Bizlerde kendilerine teşekkür ediyoruz ve futbol takımına başarılar diliyorum dedi.

Kulüp Hocası Ramazan Koçak, Bizler spor camiası olarak Sedat Başkanımızın yanındayız ve desteğimiz her zaman devam edecektir. Sedat Alataş Başkanımız her zaman sporcunun yanında olmuştur ve hala olmaya devam ediyor. Bizlerde kendilerine seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN