Başkan Adayı Sedat Alataş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Başkan Adayı Sedat Alataş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Malatya’mızda yaşayan ve Malatyalı seçmenlerine karanfil takdim etti. Başkan Adayı Alataş, Kadın anadır, kardeştir, evlattır. Zerafettir kadın ve yuva dediğimiz huzur eşiğinin yegâne tahsis edicisidir. Kimi devir ve dönemlerde onlardan ilham aldık, kimi dönemlerde de onların ilham kaynağı olduk. İşte bu yüzden bile minnettar ve müteşekkiriz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ederek, Paşaköşkü caddesi ve Mahallesi, Kışla caddesi, Yeni kuyumcular çarşısı, İnönü caddesi esnafları, Doğa caddesi, Malatya Park AVM ve Sıtmapınarı esnaflarını ziyaret etti. Esnaf ve Mahalle gezilerine devam eden Başkan adayı Sedat Alataş’a Malatyalı seçmeninden büyük destek gelmeye devam ediyor.

Başkan Adayı Alataş, Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalışacağız ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizler çalışmalıyız Malatya’mız için, Bizler çalışmalıyız Yeşilyurt İlçemiz için. Başka bir Malatya’mız ve Yeşilyurt muz yoktur. Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde gece gündüz demeden çalışacağız ve Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız dedi.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler tüm esnaflarımızı ziyaret ediyoruz ve asla ayrımcılık yapmıyoruz. Bu esnaflarımız hepimizin esnaflarıdır ve destek olmalıyız. Sorunları varsa çözmeye çalışmalıyız. 6 Şubatta yaşadığımız deprem felaketi esnafımıza ve yine vatandaşlarımıza zor bir süreç yaşatmıştır. Allah’ın izniyle hep birlikte el birliğiyle bunu başaracağız. Yeter ki inancımızı kaybetmeyelim. Birlikten güç doğar.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Murat | 09 Mart 2024 20:01

    İnşallah yeşilyurt hakketiği başkanına kavuşaçak.

BUNLARA DA BAKIN