Yeni Malatyaspor As Başkanı Şahin Altunok'tan Gündeme Dair Önemli Açıklamalar

Yeni Malatyaspor As Başkanı Şahin Altunok, kulübün içerisinde bulunduğu mali krize ilişkin açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Altunok yapmış olduğu açıklamada Yeni Malatyaspor Kulübü’nün yaşamış olduğu mali krizden kurtarılması adına gayret ve çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Altunok siyasilerden tam destek sözü aldıklarını dile getirerek, “Bizler Yeni Malatyaspor Kulübü yöneticileri olarak, göreve gelmiş olduğumuz ilk andan itibaren takımımızı yeniden ayağa kaldırmak adına elimizi taşın altına koymuş bulunmaktayız.

 Yönetim kurulumuzda yer alan her bir arkadaşımız takımımızın yeniden ayağa kalkması adına çok yoğun mesai harcamaktadır. Ben de şahsen işlerimi yurtdışında yürütmem hasebiyle, gerek Avrupa gerekse farklı kıtalarda Yeni Malatyaspor Kulübümüz için canı gönülden çalışmalarımı sürdürmekteyim.

 Artık yeni sezon hazırlıklarına planlamalarına hızlı bir şekilde başlamamız gereken şu günlerde, takımımızın ayağa kalkması adına bir dakika bile kaybetmeden yoğun bir mesai harcayacağımızı belirtmek istiyorum. Bugün itibariyle Yeni Malatyaspor’umuzun kaybedecek zamanının olmadığının farkındayız ve bu minvalde çalışmaktayız.

 Kulübümüzün yaşamış olduğu mali krizi çözme noktasında bir hayli yoğun çaba harcadık ve harcıyoruz. Bu çabalarımız neticesinde, siyasilerimizle yapmış olduğumuz görüşmelerden ciddi bir destek sözü aldık. Hem tesislerimizin, hem stadyumumuzun hem de güncel borçlarımızın ödenmesi noktasında bizlere destek olacaklarını ifade eden siyasilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bununla birlikte buradan bir çağrıda bulunarak, Malatya’mızın ileri gelenlerini, iş adamlarını, taraftar gruplarımızı il dışında yaşayan, yurt dışında yaşayan Malatya ve Malatyaspor gönüllülerini de bu taşın altına ellerini koymaya davet ediyorum. Hep birlikte el ele vererek bu zorlu günleri atlatacağımızdan kimsenin bir şüphesi olmasın.

 Yeter ki birlik olalım. Birlik ve beraberlik içerisinde Yeni Malatyaspor’umuzu yeniden hak ettiği o güzel günlere kavuşturmak dileğiyle.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN