Yeni Buğday Pazarı İş Yerleri Kura Çekim Töreni

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

     Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Yeşilyurt İlçesi Dünya Kayısı Ticaret Merkezinin yanında bulunan Buğday Pazarı İş Yerleri Kura Çekim Törenine katıldı.

       Törene;Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, MESOB Başkanı Şevket Keskin ve  STK temsilcileri katıldı.

Malatya’mızın dünyada kayısının başkenti olduğunu belirten Vali Ersin Yazıcı “Dünya Kayısı Ticaret Merkezinin oluşturulduğu bu mekanda, bugün yeni buğday pazarının açılışını yapacağız.Esnafların bir araya gelmesiyle birlikte büyük bir coşku ileyeni buğday pazarını sadece Malatya’ya değil tüm dünyaya kazandırmış olacağız.

       Sivil toplumlar dahil olmak üzere birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize destek olarak bu zorlukların üstesinden gelebilecek ekibe sahibiz. Çok kısa süre içerisinde Malatya’mız eskisinden daha güzel olacak. 

       Buğday pazarı esnafını düşünerek onları burada bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ediyor ve hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”diye konuştu.

Konuşmalarının ardından iş yerleri için kura çekilişi yapılarak tören son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN