Gücüme Gidiyor… - İSMAİL HAKKI DALAK

Gücüme Gidiyor…


En başta söylemeliyim ki, it oğlu it Apo’nun halen nefes alması ve garantiye alınmış bir yaşam sürmesi gücüme gidiyor. Mensubu olduğum Yüce Türk Milletinin de gücüne gittiği gibi.

PKK’ye terör örgütü, mensuplarına terörist demeyerek hattı zatında destek veren HDP’nin Yüce Meclisimizin çatısı altında bulunması ve devletimizin kaynaklarını kullanması gücüme gidiyor. Meclis’te grubu olan/olmayan siyasi partilerden HDP ile görüşenleri TV ekranlarında görmek gücüme gidiyor. Siyasi partilerin onlarla ortak basın açıklaması yapmaları gücüme gidiyor. HDP’nin halen kapatılmaması gücüme gidiyor. Devletin ve milletin karşısında yer alarak teröre destek veren bu partiye hazine yardımı ödenmesi gücüme gidiyor.

En önemlisi de Ülkesini ve Milletini her şeyden önde tutan MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin HDP kapatılmalı sözüne destek verilmemiş olması gücüme gidiyor.

AİHM’nin; “Osman Kavala bırakılsın, Selahattin Demirtaş serbest kalsın” gibi söylemlerle Türkiye Cumhuriyeti Devletine yön vermeye kalkması gücüme gidiyor.

ABD’nin kendi kongresinde yapılanlara bakmayıp, Boğaziçi Üniversitesine atanan Rektör hakkında geri adım atılması yönünde talepte bulunması gücüme gidiyor.

Be hey densizler, siz kim oluyorsunuz da Yüce Türk Milletine, yöneticilerine ve alınan kararlara yön vermeye çalışıyorsunuz. Haddinizi bilin, kendinize gelin.

Bizler de Yüce Türk Milleti olarak MHP Lideri Sayın Devlet Bey gibi her şeyden vazgeçeriz, canımızdan bile! Ama Vatanımızdan, Bayrağımızdan, Ezanımızdan asla! Asil Türk Milliyetçileri asla menfaat hesabı yapmazlar, biline! Son neferine kadar Vatan, Bayrak ve Ezan sevdasından vazgeçmezler, bu da bilene! İte köpeğe duyurulur. Herkes haddini bilsin. Ne ABD ne AB ne de AİHM Yüce Türk Milletini dizayn edemez.

Farklı konularda var, gücüme giden. Yılbaşı’nda çam süsleyen batı sevdalılarının Ülkemde çoğaldığını görmek gibi.

14 Şubat sözüm ona sevgililer gününün Ülkemde kutlanması gibi. Bir zamanların Roma’sında bekar erkek ve kadınların bir araya geldiği güne bu kadar anlam yüklenmiş olması gücüme gidiyor. Sevgi saygı bizim için yılda bir gün değil, her gün önemli.

Geçtiğimiz 13 Şubat Cumartesi günü üç ayların başlangıcıydı! Sessiz sedası geçti gitti. 14 Şubat Pazar günü Gara’da 13 sivil vatandaşımız kahpe PKK tarafından şehit edildi. Ruhları şad mekanları cennet olsun inşallah. Kimileri sevgililer gününü kutlarken, biz can evimizden vurulduk. Perşembe günü Regaip Kandili’ni idrak edeceğiz. Yüce Rabbim şimdiden hayırlara vesile etsin.

Tüm bu olaylara rağmen TV’ler, sözüm ona ünlülerin (kim, kiminle, nerede, ne yapıyor gibi hayatın gizliliğine dair konuları kapsayan) hayatlarını utanmadan sıkılmadan yayınlarına devam ederek magazin programlarından vaz geçmediler ya, en üst perdeden kınıyorum. Müslüman mahallesinde salyangoz satmayı bırakın artık.

Tarihin dilinden düşmez bu destan

Nehirler gazidir, dağlar kahraman

Her taşı bir yakut olan bu vatan

Can verme sırrına erenlerindir. Orhan Şaik Gökyay

Boğazımız yırtılırcasına haykırıyoruz,

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Selam, Saygı ve En Kalbi Dualarımla…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Mar

Muhsin Başkan…

29Şub

Ramazan...

26Oca

DEVLET Dersi...

06Kas

Adam Gibi Adam Celal Adan…

26Ekm

Ortadoğu’da Soykırım…