Bir Gece Ansızın... - İSMAİL HAKKI DALAK

Bir Gece Ansızın...


Büyük önder Atatürk, yüzyıl öncesinden bugünlere atıfta bulunarak, “Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhin de bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin”demiştir.

Vatanımızın üç yanı sularla dört bir yanı düşman ve vatan hainleriyle çevrilmiştir.

Suriye ve Irak’ta oynanan oyunlarla yerel halk tarumar edilmiştir. Binlerce kilometre ötesinden ABD buralara babasından miras gibi çöreklenmiş, Rusya kendince Suriye’ye hamilik yapmak davasında, Alman, İngiliz, İtalyan, Ermeni, Çinli, Japon, Kanadalı, Hollandalı ve daha sayamadığım niceleri PKK, PYD ve DEAŞ adı altında yanı başımızda bize karşı savaşmaktalar. Hem içerde hem de dışarda, Hayâsızca ve Kalleşçe…

ABD, sanki BM’de ki İsrail oylamasının intikamını alırcasına sessiz sedasız binlerce tır silah ve mühimmat ile teröristlere destek veriyor, DEAŞ’a karşı PYD’yi kullanıyoruz diyordu.  Ülkesinde terörist ilan ettiği PKK’yı PYD adı altında gizliyor hattı zatında PYD armasını ABD askeri arma diye koluna takıp, sonra da gözümüzün içine baka baka terörle mücadelede Türkiye’nin yanındayız diyerek adeta bizimle dalga geçiyordu.

Ta ki, “BİR GECE ANSIZIN GİDENE KADAR”…

Türkmen kan ağlayacak, PKK, PYD ve DEAŞ alçakça Ülkeme saldıracak, Barzani denen çapulcu, sözüm ona referandum yapıp Irak’ta özerklik ilan edecek, Türkiye susacak. Hadi oradan hadsizler. Biz, Bir gece ansızın geliriz, sizin uykularınız kaçar, Biz, Bir gece ansızın geliriz, sizin kâbusunuz oluruz dedik ve geldik. Kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok. Türk’ün bir diğer adı da Nizamı Âlemdir. Biz ancak bir yerde adaletsizlik olunca ortaya çıkar, Bir gece ansızın çapulcuların tepesine bineriz. Dünya asla unutmasın ki haksızlık yapan kim olursa olsun karşısında mutlaka Türk’ü bulur ve hesabını verir. Çanakkale’de, İzmir’de o, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Kıbrıs’ta ve daha nicelerinde olduğu gibi.

Bugün Somali, Myanmar, Filistin, Doğu Türkistan, Suriye ve Irak’ta zulüm varsa biz varız. Yaratan Allah bizim yar ve yardımcımızdır. Bizim silahımız Anaların, yetimlerin duasıdır. Bizim silahımız Şehidimizin geride kalan eşinin elinde ki kınasıdır. Bizim silahımız Şehidimizin cenazesinde oyun oynayan masum çocuklarının gülümsemesidir. Bizim silahımız Babalarını, eşlerini bu vatan uğrunda şehit verenlerin dudaklarından dökülen Vatan Sağ Olsun kelimeleridir.

Ey Dünya, bu güzel insanlar da temennileri de sizlerde yoktur. Biz kalbi güzel insanların dualarıyla Bir gece ansızın geldik. Ta ki, Suriye’den teröristler temizlenip yerine o toprakların sahipleri yerleşinceye kadar mücadelemiz sürecektir. Bugün Afrin’deyiz, yarın Menbiç’teyiz. Irak sınırına kadar temizlik var. Ülkemize karşı tehditleri ortadan kaldıracağız. Bu böyle bilinsin.

Zalimin Zulmü varsa Mazlumun Allah’ı vardır. Yüce Allah zalimlere karşı mazlumlara Türk’ü hami yapmıştır. Mazluma yardım bu devirde Türk’ün eli ile gitmektedir. Türk zalimin ensesine bir gece yapışır ama mazlumun her zaman yanında olur.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Selam Saygı ve Dualarımla…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
25Mar

Muhsin Başkan…

29Şub

Ramazan...

26Oca

DEVLET Dersi...

06Kas

Adam Gibi Adam Celal Adan…

26Ekm

Ortadoğu’da Soykırım…