Sabırın Sonu Selamettir - FERAH USLU

Sabırın Sonu Selamettir


Bugünlerde geçecek elbet…! Tüm dünya  ve memleketimiz çok büyük sınavdan geçiyoruz …Geçmişten günümüze  kadar hep sınavdan geçmiyormuyuz.Evet uzun süredir devam eden Corona -19 virüsü tüm dünyayı esaret altına aldı.

Değilmiki evde kalıyoruz o halde boş durmuyoruz. Hayal gücümüzü çalıştırarak kendimizi boş boş oturmaktansa hobilerimize hayata geçirelim, evimize ve ailemizle birlikte vakit geçirelim.Bizler çalışmayı seven milletiz ve çalışmayı çok seviyoruz.Yaşama sevincimizi yitirmeyelim tüm yaşanan sıkıntılı duruma rağmen.

İllaki bir şeyler bulabiliriz .Yeterki yaratma gücümüzü yüksek tutalım.Herkesin  hayatının her döneminde  profesyonel yada bireysel  olarak yaptığı spor geçmişi vardır.Sporun yaşamımızda ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz.Spor yaparak formumuzu koruyabiliriz.Kendimizi sıkıntıdan yemeğe verirsek daha çok moralimizin bozulmasına sebep oluruz. Amacımız bizlerin güne hareketli başlaması .Haydi   evde spor yaparak   güne bir sıfır önde başlayarak adım atalım . Sağlıklı yaşam spor yapmaktan geçer…!Bağışıklık sistemizi güçlendirir ve kendimize olan güvenimiz artar.

 Uzun süredir mutfakta vakit geçiremiştik değişik yemekler deneyerek değişik tatlar ortaya çıkararak  ustalığımızı sunalım.Kitap alışkanlığımızı kaybetmek üzereydik.Kitap okuma alışkanlığımızı tekrar hayata geçirebiliriz.

Bunun yanında herkesin evinde internet var belgeseller, izlemek isteyipte gidemediğimiz filmleri izleyerek yaşamımıza canlılık getirebiliriz.Hayata  dokunun .Elbette bugünlerde geçecek hep böyle kalmayacak…! Bilir kişilerden gelen doğru haberleri arada takip ederek bilgilenelim.Uzmanların sözlerini kulak ardı etmeden dinleyelim.Hayatı ciddiye alalım.Bana bir şey olmaz düşüncesi ile hareket etmeyi bırakırsak daha huzurlu oluruz.

Kimse kimseden ne bir fazla nede eksik.Koskoca bir dünyasmız var.Hepimize yeter.Hepimiz aynı gemide yol alıyoruz ve bir gün gideceğiz.Görülüyor ki herkes birbirine zincirleme bağlı.Kimse farkında değil başına buyruk hareket ediyor.Ne özgürlüğünün nede sağlığının farkında değiller.Sağlıklımıyız bu bizim en güzel günlerimiz kıymetini bilelim.

Bizler güce sahibiz.Yüreğimizde, beynimizde,bilincimizde, yaşamaolan bakış açımızla güç biziz, asla umudumuzu yitirmeyelim,direncimizi kaybetmeyelim korku ve kaygıların esiri olmadan  yaşamımıza gerektiği şekilde devam edelim .Unutmayalım yaşam devam ediyor…!

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
29Kas

Ne Ekerseniz Onu Biçersiniz

05Ekm
17Eyl

Emek Vermeden Hazıra Konmak Olmaz

20Ağs
30Tem

Kendi Kendimizin Doktoru Olmuşuz