Okyanus Gibi - FERAH USLU

Okyanus Gibi


Uzun zamandır  yazmak isteyipte , kaleme dökemediğim yeni spor branşımın başkanımdan bahsedeceğim . Günümüzde çeşitli branşlara ayrılan spor ülkeler için prestij ve tanıtım kaynağı olmuştur.Temel amacı kazanmak olan spor bazen bireysel, bazende takım halinde yapılmaktadır.Memleketimizde en popüler spor olabilmesi için var gücüyle çalışarak, projeler geliştirerek, sporun dürüstlük, tarafsızlık ve doğruluk içinde sürdürülebilmesi için ortaya çıkabilecek sorunlara anında çözüm üreten Türkiye Bilardo Federasyonu  Başkanı  Sayın Ersan Ercan.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Sayın Ersan Ercan,6 yıllık başkanlık sürecinden  bugüne kadar yaptığı ve gelecekte yapmaya devam edeceği projeler takdire şayan.Bilardo camiası çok iyi tanır ancak bilmeyen okurlarım için tarafsız ve gerçeklerden ödün vermeden yazıyorum.

ERSAN ERCAN KİMDİR ?

Ersan Ercan 1972 Sinop’un Ayancık, ilçesinde doğdu.İlk Okulu doğduğu ilde, Orta ve Lise eğitimini Bursa’da, tamamladı.Yüksek okulu Hacettepe Eczacılık Fakültesini ardından Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetim  Fakültesini bitirdi.1995 yılından bu güne kadar eczacılık mesleğini başarılı şekilde sürdürmekte.14 yıldır kurduğu ERC Kozmetik Firması ile  kozmetik alanında başarılara imza atarak ödüle layık görülmüştür. 2014 yılından beri Türkiye Bilardo Federasyonu  Başkanlığını sürdüren Sayın Ersan  Ercan , evli ve bir çocuk babası.

Başarılara imza atan eczacı, iş adamı, bilardo sporu aşığı,herkes tarafından sevilen, sayılan Okyanus gibi donanımlı başkan.Sürdürmekte olduğu  başkanlık görevine sıkı sıkıya bağlı, çalışmalarına aynı hızla  ve özenle sürdürerek Dünya UMB ‘da da bizi en iyi şekilde temsil etmekte.

Bilardo alanındaki çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken  önemli isimlerden biri olmuştur.Ercan, spor anlamında yapmış olduğu fiili çalışmalar yanı sıra bir konferanslarda da yer almıştır.

Bilardo Sporunun yaygınlaşması ve insanları bu sporla tanıştırmayı planlayan ve hayata geçiren başkanımız var.Bilardonun kahve kültürü olmadığını  ve bir spor olduğunu kanıtlamak için üstlenerek yürüten kazanmış olduğu tecrübe ve bilgi ile anında cevap verebilen modern, yeni bilgilerle donanımlı verdiği kararlarla heyecan uyandıran ve hayata geçirmek için araştırmalarının arkasında duran ülkemizde ve dünyada sevilen başkan.

Dünya, avrupa ve Türkiye , arasındaki ciddi anlamdaki mesafeleri tespit ederek aradaki açığı kapatmak için insanlarımızın spor yapabilmesi , sağlıklı olması için çalışmalarını derinleştirerek  öğrendiklerini ,bildiklerini  anlatarak Bilardo Sporunun etkin olabilmesi için çalışmalarını devam etmektedir.

Bilardo Sporunu  bizden sonra yetişecek yeni nesillere tanıtarak yaşam kalitesini artırmak uluslar arası standartlara uygun nitelikte olabilmesi için basın kanalıyla duyurmaktadır.Bilardo Sporu bütün medeni milletlerin yaşamında yer almıştır.Öğrenciler yetişkinler herkes sporu yapmakta.

Başkanımın bir konuşmasında ‘’moda olduğu için değil, sporu amacına uygun  ve ne için spor yaptığınızı bilerek spora başlamalısınız .Bunu anladığınız an iyi sporcu olursunuz ‘’.Bilmeden , öylesine yapılan spordan alınan netice rast gele olur.Sporu birinci gelmek , rekor kırmak değil, fikir  mücadelesininde bir vasıta olduğunu kabul etmeli.Spor bilinçli yapılmalı, yapılmazsa ne kadar tehlikeli olduğunu en iyi şekilde dile getirmiştir.

Sayın Ercan’ın, en büyük hayali dünyanın hiçbir yerinde olmayan ve üzerinde ciddi anlamda gece , gündüz demeden çalışarak hayata geçirmek istediği Ankara Gölbaşın’da 1900 metre iki katlı kapalı devasal  Bilardo Kompleksini Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto ve Gölbaşı Belediyesi ile birlikte projeyi tamamlayarak Eylül  ayında başlanacağı Kompleks içinde Federasyon Binası olarak  kullanılarak sporcuların her türlü konforu düşünülerek  Türkiye Bilardosu için yepyeni sayfa açılarak bir çok başarılara imza atarak başarıdan başarıya koşacağımızı  dile getirdi.

Her kademede çalışarak gayret, özveri  ve başarılı şekilde işini ve projelerini sonuçlandıran .Göstermiş olduğu  fedakarlık , aşılan sıkıntılar, zorluklara göğüs gererek sporcusu ile, hakemleri ile ayakta kalmaya ve daha büyük başarılara imza atan Sayın Ersan Ercan  Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi borç biliriz.Yolunuz açık ve başarılarla dolu günler sizinle olsun başkanım.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
29Kas

Ne Ekerseniz Onu Biçersiniz

05Ekm
17Eyl

Emek Vermeden Hazıra Konmak Olmaz

20Ağs
30Tem

Kendi Kendimizin Doktoru Olmuşuz