Şampiyonluğun Kapısını A. Demir'le Açtık - CERCİŞ KIRLIOĞLU

Şampiyonluğun Kapısını A. Demir'le Açtık


            Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanda adana demirsporu yendi ve süperliğin kapısını açarak ileriki haftalarda içeri girmeye çalışacak

             Geçen hafta bandırma deplasmanında hezimet bir sonuçla yenilen malatyaspor bu günkü maça daha tedbirli ve daha çok çalışarak çıktı çünkü rakibimizin küme düşme potasında olması maçın çok çetin geçeceği önceden belliydi.

              Başkanıyla hocasıyla futbolcusuyla ve en önemlisi malatya halkı ve spor severleriyle şampiyonluğa odaklanmış büyük bir camianın önünde durmanın ne kadar zor olacağını adanalıların bilmesi gerekirdi. Çünkü oktan çıkmış bir yay gibi gelen malatya sporun önünde durmanın ne kadar zor olduğunu da görmüş oldular.

             Maça baktığımızda maçın başından sonuna kadar takımımızın topa daha çok sahip olduğunu daha çok pozisyon yakaladığını ve maçın her dakikasında üstün bir futbol oynadığını söyleye biliriz.

Tartışmalı bir penaltı golüyle öne geçen a.demirsporun sevinci fazla sürmedi penaltı golünden yaklaşık dört dakika sonra bizim takım golü atıp bu maçı kazanacağının büyük sinyallerini vermiş oldu bera berlikten sonra malatyasporun ikinci golü bulmak için büyük çabası vardı sağlı sollu ataklar geliştirerek rakibin defas kurgusunu bozmaya başladı işte bu dakikalarda sonradan oyuna giren amutunun ceza alanı içerisinde kaleci tarafından düşürülmesi sonucu hakem tarafından penaltıyla değerlendirilmesi sonucu penaltı atışını eren gole çevirerek öne geçtik.

              Takımımız oyununu öne geçtikten sonrada defans yapmayıp yine goller arayarak rakibin üzerine gitti gol pozisyonlarıda yakaladı ancak futbolcularımız iyi değerlendiremeyip üçüncü golü bulamadılar.

              Henüz maçlar bitmedi önümüzde çok önemli iki maç daha var bilhassa hocamız ve futbolcularımız nasıl olsa şampiyon oluruz gibi bir yanlışa düşüp rehavete kapılmamalıdırlar önümüzde playof mücadelesini veren bolu maçı var işi ciddiye almalıyız futbolda olmaz diye bir şey yoktur biz yinede işimizi sağlama alıp ona göre hareket etmeliyiz.

               Sonuç olarak iki maçımız kaldı bunların birinde üç puan aldığımız takdirde şampiyon olacağız takımımıza güveniyoruz ve başaracağ bu galibiyetten dolayı emeği geçen herkesi kutluyorum.

            Hafta sonu oynanacak boluspor maçınada bütün taraftarlarımızı bekliyoruz tirbünleri doldurup takımımızı destekleyerek galip geldikten sonrada şehrimizi karnaval yerine döndürüp doyasıya kutlayalım.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Ara

Otuz Yıldır Beklenen Galibiyet

08Kas

Kurtlar Sofrası

03Ekm

Kötünün İyisi

26Ağs
17Ağs

Güzel Başlangıç