Kurtlar Sofrası - CERCİŞ KIRLIOĞLU

Kurtlar Sofrası


Evkur Yeni Malatya spor kendi sahasında ağırladığı süperliğin güçlü takımlarından Başak şehir spora yenilerek haftayı puansız kapattı. İçeride Trabzon sporu deplasmanda Gençler birliğini yenen takımımız iki maçlık bir seri yakalayarak puanını on dörde çıkararak alt sıralardan kurtularak orta sıralarda kendine yer bulmuştur.

 İki maçlık galibiyet serisinin sonunda Başak şehir spora kaybetmesine rağmen alt sıralardaki rakip takımlarınında yenilmesiyle puan cetvelindeki sıralamada fazla bir değişiklik olmamıştır.Ev kur Yeni malatyaspor  Başak şehir spor maçına baktığımızda müsabakayı iki bölümde değerlendirmemiz gerekir. İlk yarı malatyasporun güçlü rakibine karşı bir üstünlük sağlayamamış hatta bütün hatlarıyla rakibin gözle görülür bir şekilde üstünlüğü ele alarak takımımıza paslaşma, pozisyona, gireme şansı tanımamıştır ve ilk yarıyıda konuk takım bir sıfır galip kapatmıştır.

Maçın ikinci yarısı başladığında takımımız ilk yarıya göre daha derli toplu bir maç çıkarmıştır orta alanda daha çok topla buluşan zaman zaman rakibe pres uygulayarak boş alan bırakmayarak sonuca gitmeye çalışmıştır. kanat oyuncularının sağlı sollu bindirmeler yaparak golü bulma çabasına girmişlerdir ve bu baskı sonucunda net pozisyonlarda bulduk ancak son vuruşları daha etkili kullana bilseydik golü bularak takım daha rahat bir futbol oynayarak belkide ikinci golü kovalaya bilirdik ancak beklediğimiz gol bir türlü gelmeyince maçıda mağlup bitirmek zorunda kaldık.

Önümüzde Alanya sporla deplasmanda Beşiktaşla içeride birbirlerinden zorlu iki maçımız var çok çalışıp akıllı bir futbol onayarak bu zorlu maçlarda rahatlamak adına puan almalıyız.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Ara

Otuz Yıldır Beklenen Galibiyet

08Kas

Kurtlar Sofrası

03Ekm

Kötünün İyisi

26Ağs
17Ağs

Güzel Başlangıç