Güzel Başlangıç - CERCİŞ KIRLIOĞLU

Güzel Başlangıç


 

Evkur Yeni malatyaspor süper liğin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği osmanlı sporu 3-1 gibi güzel bir sonuçla yenerek ilk galibiyetini ve üç puanını almış oldu.

Yıllardır süper lig hasreti çeken Malatya spor taraftarları ve Malatya halkı süper liğe çıkmanın heyecanı içerisindeydi ancak   TFF tarafından takımımıza verilen iç sahada bir maç seyircisiz oynama cezasını bu maçta uygulanarak seyircimiz türbünleri dolduramayıp takımını destekleyememiştir.

Maça  baktığımızda takımımızın ortaya koyduğu futbol belki göze hoş gelmedi ama sonuç olarak taraftarlarını fazlasıyla memnun etmiştir. Geçen yıl takımda oynayan futbolculardan üç dört futbolcunun ilk on bire girmiştir buda yeni bir hoca ve yeni bir  takım oluşturduğumuz anlamına gelir yani takımın uyum sorunu ister istemez olacak önümüzdeki haftalarda oynanacak maçlarla bu sorunun ortada kalkacağını net bir şekilde göreceğiz.

Takımımıza yapılacak yeni futbolcu takviyelerinide göz önünde bulundurursak gücümüze güç katacağız hemde daha güzel bir futbol izleyeceğiz ancak  çok çok çalışarak istenilen seviyeye gelebiliriz.Bu galibiyet bizi rehavete sokmasın çünkü önümüzde daha onlarca birbirinden zorlu maçlarımız var buda disiplinli çalışma ve hocanın oynatacağı sisteme futbolcuların bir an önce hazır duruma gelmeleri  lazım birde alınacak yeni futbolcularıda göz önünde bulundurursak hocamızın ve futbolcularımızın işinin bir hayli zor olduğunu görüyoruz.

İlk hafta oyun sistemine baktığımız zaman yani 4-4-2 takım oyununda fazla sırıtmamakla beraber futbolcuların bu sisteme tam olarak hazır olmadıklarını ancak ileriki haftalarda takımın bu sisteme alışıp daha güzel maçlar çıkaracağını görebiliriz.

Bu maçın bir diğer önemide Malatya inönü  stadyumunda son kez bir müsabakanın oynanmasıdır belki biraz duygusallaşıyoruz       çünkü futbol adına bu stattta çok güzellikler yaşadık muhakkakki üzüntülü dakikalarda yaşadık.İnşallah yeni sıtatımızda çok daha başarılı yıllar görürüz.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
18Ara

Otuz Yıldır Beklenen Galibiyet

08Kas

Kurtlar Sofrası

03Ekm

Kötünün İyisi

26Ağs
17Ağs

Güzel Başlangıç