Vatanseverler Derneği'nden Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkan Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'ı Makamında Ziyaret Ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkan Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ı Makamında Ziyaret Ettiler. Başkan Ayşe Alpaslan, Sayın Başkanımızın Çalışmalarını Takip Ediyoruz Ve Takdir Ediyoruz Dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler bugün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Akçadağ Belediye Başkanımız Sayın Ali Kazgan Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Başkan Ayşe Alpaslan, Vatanseverler derneği olarak Sayın Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Sayın Başkanımız Ali Kazgan, Göreve geldiğinden bu güne kadar çok önemli çalışmalar yapmıştır.

Başkan Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler derneği olarak bugün Akçadağ’a gelerek Belediye Başkanımız Sayın Ali Kazgan Başkanımızı makamında ziyaret ederek derneğimiz çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Bizler Vatanseverler Derneği olarak beş yılda 44 projeyle geldik ve inşallah sırasıyla bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Başkan Alpaslan, Dernek olarak ilk projemiz olan 30 mağdur çocuğumuzun sünnetini yaptık ve akabinde bu çocuklarımızın düğünlerini de yaptık.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler bugün yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Akçadağ Belediye Başkanımız Sayın Ali Kazgan Başkanımızı makamında ziyaret ederek gündemi değerlendirdik. Başkan Alpaslan, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Akçadağ Belediye Başkanımız Sayın Ali Kazgan Başkanımıza şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Belediyemizi ziyarete gelen Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Ali Kazgan, STK’lar bizim için çok önemlidir. Yeter ki güzel işler yapsınlar ve bizlerde siyasiler olarak destek verelim dedi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Ali Kazgan, Göreve geldiğinden bugüne kadar Akçadağ İlçesine yaptıkları hizmetlerini anlatı. Başkan Kazgan, bizler göreve geldiğimizden bu yana Akçadağ İlçemize güzel hizmetler yaptık ve çevresini değiştirdik. Akçadağ İlçemize hizmet yapmak için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.

Başkan Ali Kazgan, Akçadağ İlçemizin güzelleşmesi ve hizmet görmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Bizler bu görevdeyken güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz ve çalışacağız. Bizler bu hizmetleri yaparken adil bir şekilde sırasıyla hizmetlerimizi yapıyoruz. Başkan Ali Kazgan, Yeter ki sizler görevinizi ve işlerininizi güzel bir şekilde yapınız ve Allah’ta size yardım eder.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Bizler ekibimizle görev süresi içinde Akçadağ İlçemize hizmet etmeye devam edeceğiz ve bu çalışmalarımızı yaparken asla bir ayrımcılık yapmadan sırsıyla hizmetlerimizi yapıyoruz. Başkan Kazgan, Bugün Bizleri ziyarete gelen Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN