Vali Yazıcı, Önceliğiniz Vatandaşlara Karşı Güleryüz ve Yardımcı Olmanız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ


           Vali Ersin Yazıcı İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileriyle bir araya gelerek İl Müdür ve çalışanları Vatandaşlara hizmet konusunda Uyardı

        Malatya Valisi Ersin Yazıcı İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında Brifing Aldı.


             Malatya Valisi Ersin Yazısı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğünü ziyaret il müdürlerinden geniş kapsamlı toplantılar yaparak hizmetlerde önceliğin güleryüz ve vatandaş memnuniyeti olduğunun altını çizdi.

2023 – 2024 Eğitim öğretim Yılında Eğitime önem vereceklerini belirten Malatya Valisi Ersin Yazıcı”  Okullarımızı açacağız, bunun için Tüm imkânlarımızı kullanacağız. Özellikle Eğitim ve Sağlık Ülkenin en önemli kurumudur. 

          Eğitim ve Sağlık ülkenin kaderidir. Okullarda Yıkık ve Hasarlı binalarımız çok bunları en kısa zamanda eğitime kazandırmak için yeni okulların yapımı ve tadilat yapılacak okulların için bir an önce tadilatlarını bitirteceğiz.

           Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, Sağlık İl Müdürü Dr. Erhan Berk  Vali Yazıcı’ya brifing vererek Eğitim ve Sağlık alanındaki sıkıntıları dile getirdiler.

         Vali Ersin Yazıcı ayrıca İki kurumunda müdürünü uyararak Personelin kılık ve kıyafetlerine riayet etmelerini, Vatandaşlara karşı güler yüzlü ve yardımcı olunması ve görev bilinciyle personellerin hareket etmeleri konusunda uyarılardada bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN