Vali Yazıcı'nın Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı'nın şehit ailelerine yaptığı ziyaretler devam ediyor.

  Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı’nın şehit ailelerine yaptığı ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda  Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı,Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak,Kaymakam Adayları; Nural Cengiz Yamakoğlu, Ahmet Yıldız, Tarık Emre Uşen, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın, Aile ve SosyalHizmetler İl Müdürlüğü V. Cevdet Tatar, Tayfun Yılmaz ile birlikte vatanımız uğruna canlarını feda ederek şehitlik mertebesine ulaşan kahraman şehitlerimizin değerliailelerini ziyaret etti.

 

        Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, şehit ailelerine gerçekleştirdiği ziyaret programı kapsamında, 13.02.2021 tarihinde özel araç ile seyahat ederken bölücü terör örgütü mensupları tarafından kaçırılarak Kuzey Irak/ Gara bölgesinde şehit olan Şehit J. Ast. Çvş. Semih Özbey’in ailesini Yeşilyurt/Özalper Mahallesinde, 22.11.1989 tarihinde Hakkari / Çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit edilenŞehit Jandarma Astsubay Çavuş Cevdet Şişman’ın ailesini Yeşilyurt/CevatpaşaMahallesinde, 21.01.1998 tarihinde Şırnak’ta askerlik görevini yapmaktayken teröristlerle girilen çatışma sonucunda şehit olan  Şehit Er Şelçuk Şahin’in ailesini Yeşilyurt/Yavuz Selim Mahallesinde ve 09.01.2021 tarihinde Diyarbakır/Lice ilçesinde teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit edilen Şehit Uzman Çavuş Mehmet Çelik’in ailesini Yeşilyurt/Yakınca Mahallesindeziyaret etti. 

 

        Hanımefendi Hanife Yazıcı, ziyarette şehitlerimizin ailesiyle yakından ilgilenip sohbet ederek sorun ve isteklerini dinledi. Şehitlerimizin ailelerini gözetip korumak boynumuzun borcudur diyen veşehitlerin çocuklarıyla yakından ilgilenenHanımefendi Hanife Yazıcı, çocukların eğitim durumları hakkında bilgi alarak çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 

       Devletimizin bölünmez bütünlüğü için vatan, bayrak ve istiklal uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerin ailelerinin, en kıymetli emanetlerimiz olduğunu söyleyen Hanımefendi Hanife Yazıcı “Şehitlerimiz, bizler için canlarını verirken geride bıraktıkları yakınlarını, kendi ailemizden farklı görmüyoruz. Sizler bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna evladınızı şehit verdiniz. Bizler bu fedakarlık karşısında devlet olarak her fırsatta sizlerin yanında olacağız.Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize de sağlık ve şifa diliyorum.” dedi.

 

        Duygu dolu anlar yaşayan şehit aileleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyeteteşekkür etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN