Vali Yazıcı, Dilek Jandarma Karakol Komutanlığı Açılış Törenine Katıldı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

        Vali Ersin Yazıcı, Yeşilyurt İlçesi Dilek Mahallesinde yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Jandarma Karakol Komutanlığının açılış törenine katıldı.

          Törene; Vali Ersin Yazıcı, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve 2.Ordu İdari Kurmay Yar Başkanı Tuğg. Mustafa Er, Vali Yardımcısı Mehmet Öz, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Kara Havacılık Alay Komutanı Kara Pilot Albay Yücel Parmaksız, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve STK temsilcileri katıldı.

Vali Ersin Yazıcı Törende; “Jandarma Teşkilatımız ve onun kardeş kuruluşu olan Polis Teşkilatı ülkemizde güvenliği ve adaleti sağlamak için 24 saat çalışarak vatandaşlarımıza hizmet etmektedir. Devletimizin ve milletimizin büyüklüğüne yakışır tutum ve davranışlar sergileyerek yoluna devam etmektedir. Bugün itibariyle hizmet vermeye başlayan Dilek Jandarma Karakol Komutanlığı bölgeye güven vererek yoluna hizmet aşkıyla devam edecektir. 

         Güvenliğimizi sağlayan Jandarma ve Polis teşkilatımız, yurt içinde halkına güven vermeye devam ederken niyeti bozuklara da korku salmaya devam edecektir. Bununla birlikte Türk ordusu tüm dünyaya gücünü, merhametini ve insanlığını göstermeye devam edecektir.

          Şehrimizi 6 Şubattan önceki halinden daha iyi bir duruma getirmek için halkımızı kamu hizmeti ile buluşturarak el ele kol kola girerek ayağa kaldıracağız. Karakolumuz mahallemize, Yeşilyurt’umuza ve Malatya’mıza hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. Konuşmaların ardından açılış duası yapılarak kurdele kesimi gerçekleştirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN