Vali Toprak, M.E.V.'Na Faaliyetlerinden Dolayı Teşekkür Etti

Malatya Eğitim Vakfı Genel Başkanı İsmet Elgül, Vali Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Genel Başkan Elgül beraberinde Malatya Şube Başkanı Necdet Narin ve Yönetim Kurulu Üyeleri olduğu halde ziyarette bulunduğu Vali toprak’a kendilerini kabullerinden dolayı teşekkürlerini ileterek MEV olarak Malatya’ya bir kız öğrenci yurdu yapmayı planladıklarını belirterek bu konuda kendisini desteklerini talep etmek amacı ile ziyarette bulunduklarını ifade etti.

MEV olarak Malatya’da öğrenim gören Kız öğrencilerin zaruri ihtiyacı haline gelmiş bulunan bir Kız Öğrenci Yurdunu Malatya’ya kazandırmayı planladıklarını, bu amaçla Yerel Yönetimlerle çeşitli görüşmelerde bulunarak arsa tahsisi konusunda kendilerine planlarını ileterek ve taleplerini dile getirdiklerini söyledi.

Genel Başkan Elgül, İstanbul’daki Genel Merkez Yönetiminin almış olduğu karar doğrultusunda Malatya’da Mülki ve Yerel Yöneticilerle görüşerek bu amaçla destek ve katkılarını talep etmek üzere ziyaretlerde bulunduklarını ifade etti.

Vali Toprak’ın konu hakkında hassas olduğunu bildiklerini, geçtiğimiz yıl kız öğrencilerin yurt konusundaki sıkıntıları ile yakından ilgilendiğini ve çözüme kavuşturmak için büyük çaba harcadığını bildiklerini söyledi, hem o zamanki çabaları hem de bundan sonra kendilerine vereceği destekler için şimdiden teşekkürlerini iletti.

Vali Toprak’da her zaman ifade ettiği gibi ilde kız öğrencilerin hiçbirinin yurt konusunda mağdur olmaması için çaba göstereceğini, Malatya Eğitim Vakfının öğrenciler için gerçekleştirmiş olduğu burs, eğitime katkı, barınma vb. faaliyetlerinden dolayı tebrik ve teşekkür etti.

Bu konuda ne gibi destek yapılacaksa her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirterek çalışmalarında başarılar dileyen Vali Toprak, Malatya’ya yapılacak Öğrenci Kız Yurdunun şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN