Mustafa Toprak Haberleri

Mustafa Toprak Haberleri

Vali Toprak, Malatya’dan Ayrıldı

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Vali Mustafa Toprak, Malatya Valiliğinde düzenlenen vedalaşma töreni ile Malatya'dan ayrıldı.

Vali Toprak’tan Esnaf Camiasına Veda Ziyareti

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı  Şevket Keskin’i makamında ziyaret ederek, esnaf camiasına veda etti.

Vali Mustafa Toprak’ın Malatya Kamuoyuna Arz-I Vedaları

13.06.2017 Tarih ve 2017/10458 Sayılı Kararname ile Merkez Valiliğine atanmam nedeniyle bir yıldır büyük bir onur duyarak hizmet etmekte olduğum Malatya’dan ayrılıyorum.

Vali Mustafa Toprak’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Bayramlar, gönüller arasında sarsılmaz köprüler kurulmasına imkân sağlayan, kardeşlik bağlarımızı pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendiren son derece özel ve anlamlı günlerdir.

Çalık, Valimize Kahramanlığı İçin Teşekkür Ediyorum

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Valisi Mustafa Toprak’ın merkeze alınması konusunda, Görevler bayrak yarışıdır...

Vali Toprak, Yeter’ki Çiftçimizin, Üreticimiz  Alın Teri Olması

Vali Mustafa Toprak,  mahalle muhtarları onuruna iftar yemeği verdi.

Malatya’ya Atanan Yeni Vali

İçişleri Bakanlığı’nın 21 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazete’te yayınlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Mustafa Toprak’ın yerine Zonguldak Valisi Ali Kaban atandı.

Malatya Valisi Değişti

İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de yayınlandı. Malatya Valisi Mustafa Toprak merkeze alınırken, Malatya Valiliğine Zonguldak Valisi Ali Kaban atandı.

Vali Toprak, İlimizdeki Bazı Komutanlıkları Ziyaret Etti

Vali  Mustafa Toprak,  Türk Silahlı Kuvvetlerinin ilimizde konuşlu bazı Komutanlıklarını ziyaret ederek, inceleme ve görüşmelerde bulundu.

Vali Toprak,  Kan Bağışı Sayısının Artmasını Özellikle İstiyoruz

Vali Mustafa Toprak Türk Kızılayı Malatya Şubesinin düzenlemiş olduğu iftar programı ve Madalya Törenine katıldı.

Vali Toprak, Birlik Vakfı Malatya Şubesinin Geleneksel İftar Programın Katıldı

Vali Mustafa Toprak, Birlik Vakfı Malatya Şubesinin geleneksel olarak düzenlediği ve bu Ramazan ayında da Taştepe Mahallesinde gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

Vali Toprak, Ülkemizi Muasır Medeniyet Seviyesine Hep Birlikte Taşıyacağız

Malatya Valiliğince Vali Mustafa Toprak’ın himayelerinde Malatya’da görevli Güvenlik korucularına iftar yemeği verildi.

Vali Toprak, Bazı Basın Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Vali Mustafa Toprak, Medya kuruluşlarını ziyareti çerçevesinde ilimizde faaliyet gösteren haber ajanslarının temsilciliklerini ve ilimizde yayın yapan dergileri ziyaret ederek yetkilileri ve çalışanları ile görüştü.

Vali Toprak İftarını Emniyet Teşkilatı İle Yaptı

Vali Mustafa Toprak, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında Emniyet Teşkilatı ve il protokolü bir araya iftarını onlarla yaptı.

Vali Toprak, Jandarmamız Çağın Gereklerine Uygun Olarak İhtisaslaşmasını

Vali Mustafa Toprak, Jandarma Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek personelin kuruluş yıldönümünü kutladı.

Vali Toprak, Suriyeli Aileler İle İftarda Buluştu

Vali Mustafa Toprak, eşi Av. Selime Toprak ile birlikte Malatya Beydağı Konaklama Tesislerinde kalan Suriyeli aileler ile iftarda buluştu.

Malatyalı Sanatçı Alpay, Vali Toprak’ı Makamında Ziyaret Etti

Türk Halk Müziği Sanatçısı Selahattin Alpay, Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Vali Toprak, İyilik Sofrasında Yetimlerle Biraraya Geldi

Vali Mustafa Toprak Türkiye Diyanet Vakfı ve İl Müftülüğünce düzenlenen “İyilik Sofrası” nda Sevgi evlerinde bulunan çocuklar, huzurevi sakinleri, otistik çocuklar ve aileleriyle bir araya gelerek onlarla birlikte iftarını açtı.

Vali Toprak, Basın Bizim Kolumuz ve Kanadımız

Vali Mustafa Toprak, İlimizdeki Mahalli Basın Kuruluşlarını ziyareti kapsamında bu gün Anadolu’da Vuslat, Malatya Net Haber, Bu Sabah ve Malatya Söz Gazetelerini ziyaret etti.

MHP Battalgazi İlçe Teşkilatı Vali Toprak’ı Makamında Ziyaret Ettiler

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve yönetim kurulu üyeliyeler birlikte Malatya Valisi Sayın Mustafa Toprak’ı Makamında ziyaret ettiler.

Vali Mustafa Toprak, Hüseyin Doğan Dede Anma Törenine Katıldı

Malatya'nın Kırlangıç Mahallesinde evinin ve yanı başındaki türbesinin bulunduğu alanda, Hüseyin Doğan Dede anma töreni düzenlendi.

Trafik Haftası Büyük Bir Katılımla Yapılan

Malatya'da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Vali Toprak, “Trafik; Sevgi, Saygı Ve Hoşgörüyle Güzeldir”

Bütün dünya ülkelerinin en önemli sorunlarının başında trafik sorunu gelmektedir.

Vali Toprak İşkur İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Mustafa Toprak, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Müdürü Vahap Toman’dan Malatya’nın işgücü piyasası hakkında brifing aldı.