Vali Toprak, Adli Tıp Kurumu Bilimsel ve Güvenilir Çalışmalar Yapıyor

Vali Toprak'da ziyaretleri, yapmış oldukları bilgilendirme ve çalışmalarından dolayı Başkan Prof. Dr. Celbiş'e ve ekibine teşekkür etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanı Prof. Dr. Osman Celbiş, Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ederek Başkanlık Hizmet Binasının fiziki durumu hakkında bilgiler vererek sorunun giderilmesi amacı ile talepte bulundu.

Başkan Prof. Dr. Celbiş, Merkezi İstanbul’da bulunan Adli Tıp Kurumu Başkanlığına bağlı Grup Başkanlığı olarak Malatya ve Malatya’da dahil çevresinde bulunan 12 ile 24 saat adli tıp hizmeti sunduklarını, bünyelerinde Morg ve Kimya İhtisas Dairesi bulunduğunu, Binanın eski ve küçük olması nedeni ile yetersiz kaldığını ifade etti.

Yeni bir bina yapılması amacıyla çalışma yürüttüklerini, binanın yapılabileceği bir arsanın tahsisi konusunda talepte bulunmak amacıyla Vali Toprak’ı ziyaret ettiklerini belirtti. Arsa tahsisi gerçekleştirildiği takdirde yapılacak yeni bina içerisinde mevcut iki dairenin yanı sıra Fizik, Biyoloji, Trafik, Gözlem ve Adli Bilişim İhtisas Dairelerinden gerekli olarında yer alabileceğini belirterek kabullerinden dolayı Vali Toprak’a teşekkür etti.

Vali Toprak’da ziyaretleri, yapmış oldukları bilgilendirme ve çalışmalarından dolayı Başkan Prof. Dr. Celbiş’e ve ekibine teşekkür etti.

Adalete hizmet etmek adına bilimsel ve güvenilir çalışmalarla hizmet sunan Adlı Tıp Kurumunun İlimizdeki Temsilcisi Adli Tıp Grup Başkanlığının daha sağlıklı fiziki ortamlarda hizmet vermesi amacı ile gerekli girişimlerde bulunacağını belirterek arsa tahsisi konusunda yetkililerle görüşüp gerekli çalışmayı yapmaları ve kendisine bilgi vermeleri konusunda talimatını verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN