Vali Baruş Yol Açma-Yol Temizleme Çalışmalarına Katıldı

Vali Aydın Baruş, yoğun kar yağışı nedeniyle trafik akışının kesilmemesi için Hekimhan-Sivas yolunun yol açma çalışmalarına katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İlimizde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle şehirlerarası ve ilçe yollarının bir kısmının trafiğe kapatılması nedeniyle Karayolları 81. Şube Şefliği ekipleri ve belediyelere ait ekipler yolları açmak için sahada vatandaşların güvenli seyahat edebilmeleri amacıyla görevlerini yapmaya çalışıyorlar.

Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Baruş; zorunlu olmadıkça vatandaşların araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını ve acil durumlarda mutlaka 112 Acil Çağrı Merkezine ulaşmaları gerektiğini söyledi.

Vali Baruş, Hekimhan Kaymakamı Muhammet Öztaş, İlçe Belediye Başkanı Turan Karadağ ve Karayolları 81.Şube Şefi Erkan Erkmen ile birlikte yoğun kar nedeniyle Hekimhan Sivas yolunun trafiğe kapanmaması amacıyla yol açma ve yol temizleme çalışmalarına katıldı.

Hekimhan-Hasan Çelebi yol güzergâhında Kar Küreme aracına binen Vali Baruş, yolların açık kalması amacıyla çaba gösteren tüm Karayolları ekiplerine personeline teşekkür ederek kolaylıklar diledi. Hasan Çelebi Mahallesinde köy kahvesini ziyaret eden Vali Baruş ve beraberindekiler, burada mahallelinin dertlerini sıkıntılarını dinlediler.

Akabinde Darende-Kayseri yol güzergahında Karahan Tüneli Karayolları Bakım Evini ziyaret eden Vali Baruş ve 81.Şube Şefi Erkan Erkmen, burada yapılan çalışmalar ve yol temizleme faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

81.Şube Şefi Erkan Erkmen, 20 ekipmanlı kamyon, 7 greyder, 6 kepçe, 1 rotatif kar savurma aracı ve 125 personel ile vatandaşların mağdur olmaması için görevlerini ifa ettiklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN