TİNGADER' den, Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Malatya Şubesi Başkan Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu tarafından Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ' ve yönetim kurulunu ziyaret ederek Malatya'daki basın sektörü üzerine istişarelerde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

“Anadolu Basın Birliği’nden TİNGADER’e Tam Destek”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ TİNGADER ailesinin her zaman yanında olacağız ve sosyal projelerine destek vereceğiz dedi. Bölgemize ve Malatya’mız hayırlı olsun TİNGADER derneğimiz diyen Başkan Dağ Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Malatya Şubesi kurucu Başkanlığı görevini yapan Başkan Erayabakan 1 olan. Olağan kongrede güven tazeleyerek yeninden seçildi. Kazım Erayabakan’ ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.

Yönetimle daha güçlü bir şekilde çalışmalarını sürdüren Başkan Erayabakan’ın. Özellikle bu süreçte basındaki kalitenin artırılmasına yönelik attıkları adımlar için kendilerine başarılar diliyorum. Basının kalitesinin artması’ da bizleri ayrıca mutlu etti. İnşallah bundan sonraki süreçte de daha güzel hizmetlere ve sosyal sorumluluk projelerine imza atarsınız. Malatya’mızı en iyi şekilde hizmet edersiniz TİNGADER Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu olarak TİNGADER Malatya Şubesine destek vereceğiz ve yanlarında olacağız şeklinde konuştu.

“8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun”

 Tüm İnternet ve Gazeteciliği ve Gazeteciler TİNGADER Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. Kadınlarımız çiçektir solmasın bizleri büyüten çile çeken kadınlarımız ve analarımızın günü kutluyorum.

13 Şubat 2022 yılında Tüm internet Gazeteciliği ve gazeteciler TİNGADER Malatya Şube Başkanlığı olarak 1. olan kongremiz yaptık bizlere yeninden görev veren TİNGADER Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik ve Malatya’daki üyelerimize teşekkür ediyorum.  Basındaki sorun ve sıkıntıları biliyoruz sosyal sorumluk projesi yapacağız. Basında çalışan ve sahada aktif olarak görev yapan arkadaşlarımız üye oldular sorun ve sıkıntılarını takip edeceğiz ve gündeme taşıyacağız. İnternet yasası bir an önce çıkması gerekiyor, maliye kaydı olan meslektaşlarımız var, emek veriyorlar, bunların emeği ve haklarını kurumak boyumun borcu merdiven altı haber sitesi açmış olan sözde gazetecilik yapan kişiler Hükümet tarafından bir an önce, internet yasası çıkması gerekiyor, bunun içinde Basın dernekleri bir araya gelerek kamuoyu oluşturmamız gerekiyor. Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulunun projelerini yakından takip ediyoruz ve destek veriyoruz uzun yıllardır Malatya Gazetecilik mesleğini yapan Başkan Dağ’a başarılar diliyorum. Bizleri ağırladıkları için kedisine ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN